Λούκας Γιώρκας: «Ο άνθρωπός μου θέλω να είναι καλά και να διατηρώ το χαμόγελο στο πρόσωπό του»
Showbiz

Λούκας Γιώρκας: «Ο άνθρωπός μου θέλω να είναι καλά και να διατηρώ το χαμόγελο στο πρόσωπό του»

Ο Λούκας Γιώρκας σε συνέντευξή του αποκάλυψε αν θα έμενε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Η καθημερινότητα προσγειώνει τη σχέση στην πραγματικότητα;

Προσπαθώ να είμαι γενικά προσγειωμένος, ζώντας έντονα την κάθε στιγμή. Η καθημερινότητα μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο για δύο ανθρώπους ή και το αντίθετο. Δηλαδή, με το πέρασμα του χρόνου, γνωρίζει ο ένας τον άλλο καλύτερα κι έτσι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι να θες να είσαι με τον άνθρωπό σου από αυτούς για τους οποίους αρχικά τον επέλεξες. Τον πρώτο λόγο, όμως, τον έχει πάντα η αγάπη.

Το έζησες αυτό κατά την παραμονή σου στη Θεσσαλονίκη;

Θεωρώ ότι τα δύο χρόνια που έζησα στη Θεσσαλονίκη ήταν αρκετά για να ξέρω πλέον ξεκάθαρα το γιατί και πόσο θέλω να είμαι με την Έλενα.

Είσαι ρομαντικός;

Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ρομαντικός. Θέλω ο άνθρωπός μου να είναι καλά κι έτσι προσπαθώ όπως μπορώ να διατηρώ το χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Θα μπορούσες να μείνεις μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και να κάνεις οικογένεια εκεί;

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πανέμορφη πόλη που προσφέρεται για να κάνει κανείς οικογένεια. Συνδυάζει τις επιλογές της μεγαλούπολης για μια οικογένεια, με τη ζεστασιά μιας μικρότερης κοινωνίας. Δυστυχώς, όμως, λόγω του επαγγέλματος που επέλεξα να κάνω, το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς βρίσκεται στην Αθήνα, οπότε σε πρώτη φάση θέλω να μείνω και να εργαστώ στην Αθήνα.

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved