Βίκυ Κάβουρα: Μιλάει με ενθουσιασμό για το έργο όπου πρωταγωνιστεί
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: Μιλάει με ενθουσιασμό για το έργο όπου πρωταγωνιστεί

Ακόμα και τις διακοπές της και την προσωπική της ξεκούραση θυσίασε η Βίκυ Κάβουρα προκειμένου να υποδυθεί τη Βουλγάρα οικιακή βοηθό, Ταμάρα, για το θεατρικό έργο «Bam,bam» όπου πρωταγωνιστεί και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Η ίδια μιλάει για τον ρόλο της αλλά και τις συνεργασίες που προέκυψαν από αυτή τη δουλειά...

Σε βρίσκω, λοιπόν, να ακούς στο όνοµα Ταµάρα, να είσαι extra hot Βουλγάρα και υπηρέτρια...

∆εν φταίω εγώ, έτσι µε... σχεδιάσανε, που λέει και η Τζέσικα Ράµπιτ! Ήθελα να συνεργαστώ εδώ και καιρό µε τον Γιώργο Βάλαρη και µε το που µου έκανε την πρόταση για την παράστασή του, άφησα τη σκέψη των διακοπών και του είπα µε χαρά το «ναι». Το έργο είναι η γερή κωµωδία των Ray Cooney-John Chapman «Move over Mrs Markham», που µετέφρασε εξαιρετικά η Βάσια Παναγοπούλου -ψυχή του «Χυτηρίου»!- και διασκεύασαν µε απόλυτη επιτυχία στα καθ’ ηµάς ο Βάλαρης µε τον άξιο Στέλιο Παπαδόπουλο. Είχα δει τα προηγούµενα ανεβάσµατά της κι είχα κλάψει από τα γέλια, εξ ού και ενέδωσα µε την πρώτη, χωρίς καν να το σκεφτώ.

Ερωτικά µπερδέµατα «παίζουν» στο έργο...

Στήνεται ένα απίστευτο ερωτικό γαϊτανάκι, µε µπερδέµατα και ανατροπές που δίνουν και παίρνουν µέχρι και την τελευταία σκηνή του!

Πες µου τι ακριβώς γίνεται στο έργο.

Το συντηρητικό παντρεµένο ζευγάρι µας ετοιµάζεται, παρότι βαριέται κάπως, να παραστεί στον ετήσιο χορό των εκδοτών παιδικών βιβλίων, που είναι καλεσµένο. Η οικιακή βοηθός τους θα πάρει το ρεπό της και το αποµονωµένο σπίτι τους θα µείνει άδειο ή έτσι νοµίζουν, γιατί ο συνεργάτης του συγγραφέα και η σύζυγός του, ο διακοσµητής τους και η υπηρετριούλα τους, ένας παίδαρος µε ζηλευτούς κοιλιακούς, ένας «καθωσπρέπει κύριος», αλλά και µια «όχι καθωσπρέπει» δεσποινίς έχουν ήδη κανονίσει χωρίς τον ξενοδόχο. Μπλέξιµο, ανατροπές, ανησυχίες, έρωτες και υποψίες για απιστία ξετυλίγονται µπροστά στα µάτια των θεατών. Άραγε, είναι όλα όπως φαίνονται ή τα φαινόµενα απατούν; Οι απαντήσεις επί σκηνής!

Με τέτοια οµάδα θα έχετε και αυτοσχεδιασµούς!

Έχουµε dream team κανονική, µε εξαιρετικούς ηθοποιούς που πράγµατι δεν σταµατούν να αυτοσχεδιάζουν, πράγµα που µε γοητεύει πολύ. Είµαι πολύ τυχερή που παίζω δίπλα στους Παύλο Κοντογιαννίδη, Σωτήρη Καλυβάτση, Βάνα Ραµπότα, Σοφία Παυλίδου, Βασίλη Κούκουρα, Χρύσα Κλούβα, Αιµίλιο Ράφτη και τον Παντελή Καναράκη σε τρελό ρόλο-έκπληξη...

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved