Νίκος Αναδιώτης: «Πάντα είχα στη συνείδησή μου το Θείο στοιχείο»
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: «Πάντα είχα στη συνείδησή μου το Θείο στοιχείο»

Μια καλή εξωτερική εμφάνιση όπως αυτή που διαθέτει ο Νίκος Αναδιώτης αρκεί για σταδιοδρομία στον χώρο του θεάματος;

«Από μόνη της όχι. Υπάρχουν πολλά ωραία αγόρια και κορίτσια. Ότι παίζει έναν ρόλο δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε, ούτε βέβαια και το γεγονός ότι αν κάποιος δεν διαθέτει την εμφάνιση αυτόματα αποκλείεται από τον χώρο» τόνισε στο TV Έθνος

-Ένιωσες ποτέ τον εαυτό σου να εγκλωβίζεται στην εικόνα του;

«Ναι, σε μικρότερη ηλικία. Στην αρχή στο λένε οι άλλοι, εσύ τους πιστεύεις, αποκτάς στη συνέχεια μια υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, και βέβαια αυτό είναι και καλό και κακό. Καλό γιατί είσαι σε καλή ψυχολογία, κακό γιατί ίσως δείξεις αλαζονική συμπεριφορά. Το ζητούμενο λοιπόν είναι η ισορροπία. Να πεις «εντάξει συμβαίνει», αλλά να μην βασιστείς αποκλειστικά σε αυτό και να κοιτάξεις να βελτιώσεις τα υπόλοιπα.»

-Είσαι θρησκευόμενος, και μάλιστα είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα σου που μοιράζεσαι με τον κόσμο. Πώς προέκυψε;

«Πάντα είχα στη συνείδησή μου το Θείο στοιχείο. Θεωρώ πως στην πορεία η ωριμότητα που απέκτησα με τον χρόνο, με έκανε να το ψάξω περισσότερο. Όσο μεγαλώνουμε αλλάζει ο τρόπος σκέψης. Στις αναζητήσεις μου πείστηκα πάνω σε αυτό και δεν αλλάζει.»

-Η πίστη στον Θεό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο;

«Από μόνη της δεν σε κάνει. Ο δρόμος όμως αυτός είναι.»

-Πώς θα περάσεις τις φετινές διακοπές;

«Οικογενειακά μαζί με τη γυναίκα μου και τον μικρό. Λόγω και της εγκυμοσύνης η γυναίκα μου θα αποφασίσει το τελικό πλάνο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved