Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Νευριάζω και δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό»
Showbiz

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Νευριάζω και δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό»

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου όταν νευριάζει δεν μπορεί να κρατηθεί. Η σκυλίτσα της της άλλαξε την ζωή και πλέον δεν νιώθει κατάθλιψη.

Τι σου δίνει θετική ενέργεια στην καθημερινότητα σου και π είναι αυτό που θα μπορούσε να σε ρίξει;
«Όσο μεγαλώνω, αυτό που παρατηρώ είναι ότι τα πράγματα τα ζω πιο συνειδητά, και αυτό μου δίνει περισσότερη ελευθερία και χαρά. Δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο, αλλά μπορείς να πορεύεσαι με τα δικά σου θέλω, να ζεις τις στιγμές της ζωής. Από τότε που ήρθε στη ζωή μου η σκυλίτσα μου, η Nova, δεν έχω προλάβει να νιώσω κατάθλιψη. Προσπαθώ να γεμίζω τη ημέρα μου με πράγματα που μου δίνουν χαρά, να πάω γυμναστήριο, να δω τη μαμά μου, τους φίλους μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος κάνα πράγματα ανούσια, χαζά, και μπορεί να μου χαλάσει την καθημερινότητα μου» είπε στην Αγορά η ηθοποιός

Πώς αντιδράς τότε;
«Νευριάζω δυστυχώς πολύ και, όπως μου λέει η μαμά μου, όπως αντιδρώ χάνω το δίκιο μου, αλλά είμαι άνθρωπος που δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, θα το ανοίξω και όποιον πάρει ο Χάρος. Αλλά όλα μου πάνε καλά! Οι άνθρωποι του χώρου με αγαπούν, κι εγώ τους αγαπώ. Δεν έχω κανένα παράπονο, δεν έχω κάτι να πω, είναι όλα κουλ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved