Βίκυ Κάβουρα: «Με έχουν ζηλέψει φρικτά. Σε σημείο αρρωστημένο, με πολύ άσχημα περιστατικά»
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: «Με έχουν ζηλέψει φρικτά. Σε σημείο αρρωστημένο, με πολύ άσχημα περιστατικά»

Δεν έχει περάσει και πολύ... ωραία η Βίκυ Κάβουρα στην προσωπική της ζωή λόγω της ζήλιας που έτρεφαν οι κατά καιρούς σύντροφοί της όπως η ίδια αποκαλύπτει...

Να υποθέσω ότι σε έχουν ζηλέψει φρικτά;

Φρικτά, όπως το λες! Σε σηµείο αρρωστηµένο, µε πολύ άσχηµα περιστατικά και εκρήξεις... Γι’ αυτό µε το που βλέπω κάποιον που έχει τα πρώτα δείγµατα, τρέχω µακριά του να ξεφύγω! Ειλικρινά µε διαλύει η ζήλια και µε τρελαίνει.

Αµα κυκλοφορείς µε τα «αβυσσαλέα ντεκολτέ» που γράφουν, πώς να µη σε ζηλέψει κάποιος;

Αχ, αυτά τα «αβυσσαλέα ντεκολτέ» (σ.σ.: γελάει)! Λες και δεν έχουν να γράψουν κάτι άλλο για µένα! ∆εν είµαι µόνο τα αβυσσαλέα ντεκολτέ µου, στα οποία από µέσα φορούσα µαγιό πρέπει να σου πω. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε... ∆εν είµαι µοναχή! Τι πρέπει να φορέσω πια; Ράσο; Φοράω ό,τι µου αρέσει και δεν θα δώσω λογαριασµό σε κανέναν! Τέλος!

Σου έκαναν πλάκα στο θέατρο γι’ αυτό το περίφηµο αβυσσαλέο ντεκολτέ, όπως έµαθα!

Όλα τα µαθαίνεις εσύ! Πράγµατι, ήρθε ο Καλυβάτσης και µου είπε «Ασ’ τους, πουλάκι µου, σιγά το αβυσσαλέο ντεκολτέ! Θαύµα περάσαµε!» (σ.σ.: Γελάει). Πηγαίνω µε µεγάλη χαρά στις παραστάσεις του «Χυτηρίου». Όλοι τους είναι υπέροχοι και ο κόσµος µάς αγκαλιάζει πολύ γλυκά στον όµορφο, δροσερό κήπο του....

Αν κάνεις και το θέατρο και τη σειρά του ΣΚΑΪ, θα τρέξεις µαραθώνιο µέσα στον χειµώνα...

Μακάρι να τρέξω µαραθώνιο, Βασίλη µου, σε τόσο δύσκολους και χαλεπούς καιρούς. Χαίροµαι να έχω δουλειά και δη σε πράγµατα που και µε εκφράζουν και µε αφορούν. Ας τρέξω, λοιπόν!

Τι απαντάς σε αυτούς που θεωρούν ότι έχεις καβαλήσει καλάµι;

∆εν το έκανα, δεν το κάνω, δεν θα το κάνω. Μια δουλειά κάνω, όπως τόσοι άλλοι, γιατί να πάρουν τα µυαλά µου αέρα, γιατί να καβαλήσω καλάµι; Και στο Χόλιγουντ να πάω, δεν θα το κάνω! Είναι θέµα αρχών, θέµα οικογένειας, θέµα καλών φίλων. Ακόµα κι αν πας να «ξεφύγεις», σε επαναφέρουν και σου δείχνουν την πραγµατική διάσταση των πραγµάτων. Μακριά από εµάς τα καλάµια.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved