Ταμάμ: Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο
Showbiz

Ταμάμ: Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο

Το Ταμάμ επιστρέφει στις οθόνες μας και οι υπεύθυνοι έχουν βρει διάφορους τρόπους για να διαφημίσουν τα καινούργια επεισόδια.

Πιστοί στο ραντεβού τους με τους φανατικούς τηλεθεατές του Ταμάμ, ο σκηνοθέτης της σειράς Πιέρρος Ανδρακάκος και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 σκέφτηκαν τέσσερα κόνσεπτ για τα βίντεο που θα προαναγγείλουν τον 3ο κύκλο της σειράς, με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας ήρωες.

Προτού ξεκινήσει να προβάλλεται ο 1ος κύκλος του Ταμάμ η τηλεοπτική Έλλη συστήθηκε στο κοινό μέσα από ανάλογα τρέιλερ, που δημοσιεύτηκαν στις επίσημες ιστοσελίδες του σταθμού και της κωμικής σειράς. Έτσι και τώρα, οι ίδιοι, με συνέπεια προς το τηλεοπτικό κοινό, συναντήθηκαν ξανά για να γυρίσουν τα νέα βίντεο. Σύμφωνα με το Mytv , πριν από δύο εβδομάδες ο Πιέρρος Ανδρακάκος με τη Λίλα Μπακλέση, τον Γιάννη Χατζηγεωργίου , την Τζωρτζίνα και τη Νατάσα Εξηνταβελώνη έδωσαν ραντεβού σε μια πλατεία του Παλαιού Ψυχικού και με πολλή όρεξη γύρισαν τα τρέιλερ που θα έδιναν το σύνθημα στο τηλεοπτικό κοινό πως η αγαπημένη σειρά επιστρέφει σύντομα στη «μικρή οθόνη», με νέες ιστορίες και πολλές εξελίξεις. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του σκηνοθέτη, κάνοντας παράλληλα αυτοσχεδιασμό, είδαμε τους ήρωες να παίζουν παντομίμα, με την Έλλη να προσπαθεί να περιγράψει με κινήσεις τι σημαίνει ο 3ος κύκλος του Ταμάμ και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές να προσπαθούν να βρουν τη λύση. Σε επόμενο βίντεο, που δημοσιεύτηκε, η Ντιλέκ και η'Ελλη μας ενημερώνουν πως πέρασαν στις σχολές που επιθυμούσαν: η πρώτη στην ιατρική και η δεύτερη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Λίγες μέρες αργότερα είδαμε ακόμα ένα βίντεο με την 'Ελλη να μιλάει στο μωρό της, συστήνοντας του τα μέλη της οικογένειας της. Σύντομα θα δούμε και το τελευταίο βίντεο, στο οποίο ο Τζεμ, παίζοντας με την κιθάρα του, προσπαθεί με την αγαπημένη του να επιλέξουν ποια τραγούδια θα ακούει το μωρό τους όταν γεννηθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved