Μακρόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τα παραπανίσια κιλά και την προσπάθειά του να τα χάσει
Showbiz

Μακρόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τα παραπανίσια κιλά και την προσπάθειά του να τα χάσει

Ο Νίκος Μακρόπουλος ήταν από τους πιο κομψούς καλλιτέχνες, το τελευταίο όμως διάστημα έχει πάρει αρκετά κιλά, αλλά προσπαθεί να τα χάσει κάνοντας γυμναστική και διατροφή.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην γνωστή γυμνάστρια και δημοσιογράφο, Ειρήνη Στρατή για το newsnstyle ακομπλεξάριστος αναφέρθηκε στον τρόπο εκγύμνασής του.
“Eιρήνη, ήρθα στο γυμναστήριο να κάνω body miha, και «έπεσα» πάνω σου και από εκεί και πέρα εξελίχτηκε το miha σε διασκέδαση. Πραγματικά η άσκηση μαζί σου είναι χαρά κι αυτό γιατί οι γνώσεις σου είναι εξαιρετικές και ο τρόπος σου πολύ ιδιαίτερος” τόνισε χαρακτηριστικά.
-Έχετε κάνει σπουδές ΤΕΦΑΑ. Πώς προέκυψε αυτό;
“Έπαιζα βόλεϊ και μέσα από το βόλεϊ πέρασα στη σχολή, γιατί γινόταν ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ήμουν Πανελληνιονίκης και έτσι μπήκα και στη σχολή, σαν αθλητής. Από εκεί και πέρα, έπαιξα πολύ λίγο γιατί μεσολάβησε το τραγούδι στην αθλητική μου ζωή και άφησα το ένα για το άλλο” δήλωσε ο τραγουδιστής.
- Αγαπούσατε τη γυμναστική από μικρός; “Ναι, έτσι κι αλλιώς την αγαπούσα από παιδί τη γυμναστική, αλλά αργότερα ήταν δύσκολο να συνδυαστεί η νύχτα με τη γυμναστική. Σκέψου πως τα δυο τελευταία χρόνια στη σχολή κι ενώ είχα αρχίσει ήδη να τραγουδάω, το πρωί πήγαινα σε κάποια μαθήματα υποχρεωτικά και κοιμόμουν πάνω στα στρώματα. Το βράδυ τραγουδούσα και το πρωί στις 8, κοιμόμουν στο μάθημα” είπε ο Νίκος.
- Είναι δύσκολος συνδυασμός η μέρα με τη νύχτα ε;
Και ο τραγουδιστής υπογράμμισε: “Δεν έχεις διάθεση για άσκηση, όταν ξενυχτάς... Μέχρι να επανέλθει ο οργανισμός χρειάζεται κάποιες ώρες. Όταν ξυπνάς στις 5 η ώρα το απόγευμα, δεν έχει χρόνο μετά... Είναι δύσκολο πολύ.”.
- Έχετε κάνει επαγγελματικό βόλεϊ;
Ο ίδιος επεσήμανε: “Όταν έπαιζα εγώ το βόλεϊ ήταν ερασιτεχνικό. Τότε παίζαμε για τη φανέλα και για κάποια ελάχιστα οδοιπορικά, όπως λέγαμε τότε, τα λεφτά που μας δίνανε, μέχρι εκεί. Έχω ειδικότητα βόλεϊ, ωστόσο ο τελευταίος που μπορεί να διδάξει τώρα είμαι εγώ (γέλια). Αρκούμαι στο να παρακολουθώ το συγκεκριμένο άθλημα, που το αγαπάω μέχρι και σήμερα”.

- Αυτό το διάστημα γυμνάζεστε;
Και δεν δίστασε να πει: “Αυτό το διάστημα προσπαθώ. Το ξέρεις πολύ καλά γιατί με έχεις αναλάβει, πως έκοψα το τσιγάρο, έχω πάρει κάποια κιλά και προσπαθώ να μπω σε ένα πρόγραμμα διατροφής για να χάσω αυτά τα κιλά, δεν τα καταφέρνω πολύ, θέλω κυνήγι αρκετό, πάντως προσπαθώ... Κάνω body miha, (ηλεκτρομυοδιέργεση) έχει θεαματικά αποτελέσματα απ' αυτά που έχω ακούσει. Εγώ είμαι ακόμα στην αρχή, θέλω αρκετές συνεδρίες ακόμα”.

- Τι διατροφή ακολουθείτε αυτό το διάστημα;
Και ο ιδιος δήλωσε: “ Όπως σου ανέφερα προσπαθώ, έχω κόψει τους υδατάνθρακες, προσπαθώ να τους περιορίσω, έχω τρομερή δυσκολία γιατί λατρεύω τις τηγανητές πατάτες και τα μακαρόνια.”
- Η ζωή ενός καλλιτέχνη μπορεί να εμπεριέχει και το fitness;
Και ο τραγουδιστής απάντησε: “Σαφώς και μπορεί. Γιατί ο καλλιτέχνης δεν έχει πλέον να κάνει μόνο με τη φωνή αλλά και με την εικόνα του. Ο καλλιτέχνης θα πρέπει να είναι fitness, να προσέχει την εικόνα του που είναι όπως λένε το 50%”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved