Έμιλυ Κολιανδρή: «Δεν μπορώ να κάνω και θέατρο και γυρίσματα και να λείπω από  τα παιδιά»
Showbiz

Έμιλυ Κολιανδρή: «Δεν μπορώ να κάνω και θέατρο και γυρίσματα και να λείπω από τα παιδιά»

Πώς αντιμετωπίζει την κριτική που μπορεί να δεχτεί μια παράσταση η Έμιλυ Κολιανδρή;

«Ζούμε σε μια εποχή που στους ανθρώπους αρέσει να λένε τη γνώμη τους με τη βούλα. Με τρομάζουν οι απόλυτες απόψεις. Όταν διαβάζω για κάτι, είτε πολύ καλά πράγματα είτε πολύ άσχημα, πιστεύω τα μισά. Στους κριτικούς η ανάγκη της ύπαρξης τους μέσα από μία κριτική είναι μεγαλύτερη από τον σκοπό που η ίδια η κριτική επιτελεί. Κι εκεί χάνεται το παιχνίδι»

Οι «Όρνιθες» έχουν γίνει οικογενειακή υπόθεση, αφού ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με τον σύζυγο της.
«Η αλήθεια είναι πως εφέτος δεν έχουμε χρόνο για διακοπές και θα κατέβουμε οικογενειακώς στην Επίδαυρο με τον Χρήστο και τα παιδάκια μας για να κάνουμε και κάποιες ημέρες μπάνια στη θάλασσα. Με το που επιστρέψουμε, ξεκινώ πρόβες για το θέατρο, για την παράσταση του Εθνικού «Δωδέκατη νύχια», που ανεβάζει ο Δημήτρης Καρατζάς στην Κεντρική Εθνική Σκηνή στις 23 Οκτωβρίου», λέει στην εφημερίδα Αγορά.

Όσο για το αν θα κάνει κάτι παράλληλα και στην τηλεόραση; «Δεν μπορώ να κάνω και θέατρο και γυρίσματα και να λείπω από τα παιδιά. Αν και ζούμε σε εποχές που θα έπρεπε κάποιος να δουλεύει όσο περισσότερο μπορεί, επιλέγω να έχω χρόνο για τα παιδιά, αλλά και για εμένα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved