Νεκτάριος Σφυράκης: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ονειρευτήκαμε με τη Στέλλα μεγάλη οικογένεια»
Showbiz

Νεκτάριος Σφυράκης: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ονειρευτήκαμε με τη Στέλλα μεγάλη οικογένεια»

Για την ηρωίδα σύζυγο του, Στέλλα και πόσο κοντά της ήταν στις εγκυμοσύνες, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νεκτάριος Σφυράκης

«Ζούσα εκ των πραγμάτων την κάθε διαδικασία, τον κάθε υπέρηχο, την κάθε επέμβαση, εξέταση. Η συγκεκριμένη εγκυμοσύνη επειδή δεν ήταν με εξωσωματική είχε και αυτή τις ιδιαιτερότητες της αφού ήταν πολύ ξαφνικό, πολύ αιφνίδιο γεγονός, ευχάριστο βέβαια αλλά έφερε και αυτό τις δικές του ανατροπές στην καθημερινότητα. Η Στέλλα απαγορευόταν δια ροπάλου να κάνει το οτιδήποτε λόγω επισφαλούς εγκυμοσύνης από τη μια αλλά και φόβων ρήξης τομής της καισαρικής από την άλλη, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι εγώ είχα πάλι όλο το βάρος της όποιας διαδικασίας της καθημερινότητας και βάλε με το μυαλό σου τι μπορεί να εννοώ»

Πως έγινε το όνειρο του πραγματικότητα;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν ονειρευτήκαμε με τη Στέλλα μεγάλη οικογένεια. Δεν ήταν στα πλάνα. Όμως έτσι όπως έγινε δεν είναι απλά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι ένα δώρο που στο κάνουν όταν δεν το περιμένεις, ένα λόττο που δεν το έχεις καν παίξει αλλά τα κερδίζεις. Ότι και να σου πω θα αφήσω κάτι απ’ έξω και εδώ καταλαβαίνεις ότι πολλοί θα απορήσουν, μα καλά μέσω κρίσης με όλα τα οικονομικά προβλήματα, τέσσερα παιδιά; Ναι ρε φίλε, τέσσερα παιδιά!», λέει στο Χαι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved