Η Αρναούτη απαντά στο Instagram για το τι συνέβη στη Λέσχη. «Υπάρχει Βίντεο που…» (Nassos blog)
Showbiz

Η Αρναούτη απαντά στο Instagram για το τι συνέβη στη Λέσχη. «Υπάρχει Βίντεο που…» (Nassos blog)

Με τα φώτα και το ενδιαφέρον όλο πάνω στα δυο κορίτσια που ήταν μαζί με το Παντελή Παντελίδη στο δυστύχημα που στοίχισε την ζωή του, φαίνεται πως ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016. Κι αυτό διότι είναι πολλά, πάρα πολλά τα ερωτηματικά και βεβαίως άλλες τόσες οι προκλήσεις.

Ειδικά η Μίνα Αρναούτη-και όχι η Φρόσω- έχει μπεί σε μια διαδικασία συνεχών σχολιασμών και απαντήσεων για θέματα που θα έπρεπε να τα διαχειριστεί ο δικηγόρος της και όχι η ίδια. Οι φωτογραφίες και τα πόστ που κάνει μέσα απο τα νοσοκομεία με τους ορους στα χέρια, τα περιποιημένα νύχια τις πούδρες και τα κονσίλερ δείχνουν έναν άνθρωπο που αρέσκεται πολύ στην προβολή της ζωής της απο τα social media και προφανώς έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα την αποκατάσταση της.
Και μη μου πει κανείς πώς με αυτό τον τρόπο ξεπερνάει τα δύσκολα γιατί δεν θα το πιστέψω.
Ωστόσο εμένα οι φωτογραφίες οι πόζες, ακόμη και οι προσωπικές επιθέσεις της κυρίας στο πρόσωπό μου-ακόμη και στην κόρη μου, μόλις 5,5 ετών- δεν με απασχολούν. Αυτό που μου κίνησε την δημοσιογραφική περιέργειά μου ήταν μια απάντηση της για όσα συνέβησαν στην λέσχη. Αυτό που με απασχολεί είναι να μάθω όλες τις παραμέτρους της αλήθειας. Όσα συνέβησαν εκείνες τις ώρες. Η Μίνα λοιπόν σε συζήτηση με φίλη της απαντά ώς εξής : «Ήταν Βίντεο και όχι φωτογραφίες με την ώρα που βόλευε. Προσοχή μην πάθετε σοκ στο τέλος με αυτό που θα ανακαλύψετε. Εγώ κάνω υπομονή». Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved