Έλενα Γκρέκου – Βαλάντης:  Ξανά μαζί για χάρη του γιου τους
Showbiz

Έλενα Γκρέκου – Βαλάντης: Ξανά μαζί για χάρη του γιου τους

Θα περάσουν μαζί μία βδομάδα στη Ρόδο! Ο Βαλάντης και η πρώην του, Έλενα Γκρέκου, ετοιμάζουν ταξιδάκι στη γενέτειρα του τραγουδιοτή την ερχόμενη βδομάδα, ενώ μαζί τους θα έχουν και το γιο τους, Χάρη.

Θα ζήσουν οικογενειακές στιγμές, αποδεικνύοντας έτσι τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν πια. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαλάντης εδώ και περίπου έναν μήνα είναι ελεύθερος, αφού έχει χωρίσει από την Κατερίνα Καπόλα.

Η Έλενα Γκρέκου από την πλευρά της είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είχαν απομακρυνθεί, ενώ είχαν φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τον τελευταίο μήνα έχουν έρθει πολύ κοντά, ως φίλοι βέβαια, και ο Βαλάντης στηρίζει πολύ την Έλενα, ενώ είναι κάθε στιγμή δίπλα στον γιο του. Ο Χάρης, όπως αναφέρει η Freddo, όταν έμαθε πως θα κάνει διακοπές με τους γονείς του στη Ρόδο, πέταξε από τη χαρά. Αν και στο παρελθόν η εντυπωσιακή τραγουδίστρια φιγουράριζε στα πρωτοσέλιδα με αφορμή τη διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού της, τον Βαλάντη, καθώς μετά τον χωρισμό τους ακολούθησαν αρκετές διαφωνίες που τους οδήγησαν μέχρι και στα δικαστήρια, τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού και οι δύο αποφάσισαν να αρχίσουν μια νέα σχέση, ουσιαστική και αρκετά πολιτισμένη, για το καλό του γιου τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved