Κατερίνα Λάσπα: «Πρέπει να έχουμε μικρά και ισορροπημένα γεύματα, της χούφτας»
Showbiz

Κατερίνα Λάσπα: «Πρέπει να έχουμε μικρά και ισορροπημένα γεύματα, της χούφτας»

Η Κατερίνα Λάσπα έχει ερωτηθεί πολλές φορές για το πώς καταφέρνει να έχει κάθε καλοκαίρι τόσο εκπληκτική σιλουέτα, και έχει απαντήσει πως «δεν χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος».

Μότο της είναι «να αγαπάς τον εαυτό σου» να τον σέβεσαι και να τον φροντίζεις ισορροπημένα, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά». Δεν είναι κάτι νέο για την Κατερίνα η γυμναστική. Ως πρωταθλήτρια κολύμβησης έχει μάθει στην πειθαρχία, αλλά και στη σωστή άσκηση.

«Γυμνάζομαι πάντα. «Χτυπιέμαι" από 10 ετών», παραδέχεται στη «Freddo» Τα μυστικά του κορμιού της τα μοιράζεται με τις φίλες της, αλλά θέλει πάνω απ' όλα όλες οι γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους.

«Πρέπει να έχουμε μικρά και ισορροπημένα γεύματα, της χούφτας, ειδικά όσο μεγαλώνουμε. Να αποφεύγουμε τις κρυμμένες τροφές, Όπως τη ζάχαρη και το αλάτι, και γενικά να επιλέγουμε ό,τι πιο καθαρό σε τροφή για τον οργανισμό μας. Χρειάζεται ισορροπία, αυτό είναι το θέμα. Και φυσικά, πολύ νερό. Είναι φίλος μας το νερό, όπως και ο ύπνος», εξηγεί.

Βέβαια η Κατερίνα έχει και εκείνη τις αδυναμίες της και καμιά φορά ξεπερνά τα... διατροφικά όρια: «Είμαι γλυκατζού. Μπορώ να μείνω νηστική για να φάω το γλυκό μου. Κατά περιόδους έχει πιο έντονη την επιθυμία αυτή», παραδέχεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved