Μικαέλα Φωτιάδη: Διαψεύδει ότι είναι ζευγάρι με τον Χολίδη και μιλάει με θλίψη για τον χωρισμό της
Showbiz

Μικαέλα Φωτιάδη: Διαψεύδει ότι είναι ζευγάρι με τον Χολίδη και μιλάει με θλίψη για τον χωρισμό της

Πριν από πέντε µήνες, η Μικαέλα Φωτιάδη στέφθηκε η οµορφότερη γυναίκα της Ευρώπης για το 2016, όµως από τότε πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή της.

Πρόσφατα της «χρέωσαν» νέο έρωτα µε τον γοητευτικό τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη, γεγονός που αρνείται κατηγορηµατικά µε δηλώσεις της. Όµως η εντυπωσιακή καλλονή βιώνει µια δύσκολη περίοδο. Αιτία ο χωρισµός της από τον επί τρία χρόνια αγαπηµένο της Γιάννη Μπορμπόκη, τον Έλληνα Άδωνη που κάνει µεγάλη καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού.
Τι λέει, όµως, για τα δηµοσιεύµατα που τη θέλουν στο πλευρό του Χρήστο Χολίδη; Η πρώτη της αντίδραση είναι αντιπροσωπευτική τού τι πραγµατικά συµβαίνει, καθώς δήλωσε στην real: «Τον Χρήστο (σ.σ.: Χολίδη) δεν τον γνωρίζω. Όταν διάβασα το δηµοσίευµα, ήµουν στη Μύκονο και έβαλα τα γέλια. ∆εν θεώρησα ότι θα πάρει τέτοια διάσταση... Μου έκανε φοβερή εντύπωση γιατί έγραψαν για έναν άνθρωπο που δεν έχω καν συστηθεί µαζί του. Θα το δικαιολογούσα αν γινόταν όταν πριν από λίγο καιρό βρεθήκαµε κάποια στιγµή στο ίδιο µαγαζί και µας είχαν δει να µιλάµε, αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Θύµωσα που µου χρέωσαν αυτή τη σχέση χωρίς καν να υφίσταται η είδηση». Η ίδια αποδεικνύει πως έχει πολύ χιούµορ, καθώς λέει: «Σκέφτηκα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω: "Γεια! Είµαι η υποτιθέµενη κοπέλα σου (σ.σ.: γέλια)"».
Η ξανθιά καλλονή δεν κρύβει τη θλίψη της για τον χωρισµό από τον αγαπηµένο της Γιάννη Μπορµπόκη, που τής στοίχισε ιδιαίτερα συναισθηµατικά: «Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα. Είναι δύσκολο. Μόλις βγήκα από αυτή τη σχέση τριών ετών. Νοιάζοµαι για αυτόν και υπάρχει αγάπη µεταξύ µας. Σκέφτηκα αµέσως πώς θα ένιωσε εκείνος διαβάζοντας κάτι τέτοιο. Με απασχολεί η εικόνα µου στους ανθρώπους που µε ενδιαφέρουν και φυσικά και στον υπόλοιπο κόσµο που διαβάζει µια τέτοια είδηση».
Πάντως, δεν φαίνεται να είναι και η πιο τυχερή περίοδος στη ζωή της Μικαέλας, καθώς επιστρέφοντας από τις διακοπές της στη Μύκονο την περίµενε µια δυσάρεστη έκπληξη. «Γύρισα και βρήκα το σπίτι µου παραβιασµένο. Μου έκλεψαν χρήµατα, κοσµήµατα, τα πάντα... Ψάχνω να µετακοµίσω γιατί δεν νιώθω ασφαλής στο σπίτι µου», αποκαλύπτει η ίδια.
Πάντως, σε αυτή την περιπέτεια, είχε δίπλα της τον πρώην αγαπηµένο της Γιάννη Μπορµπόκη: «Οταν είσαι πολύ καιρό µε έναν άνθρωπο, νιώθεις πράγµατα για εκείνον. Εχουµε παραµείνει φίλοι. Να φανταστείς τώρα που µε έκλεψαν εκείνος στάθηκε δίπλα µου. Το ότι δεν υπάρχει σχέση δε σηµαίνει ότι δεν µπορεί να υπάρχει αγάπη. Στον χωρισµό βλέπεις τι άνθρωπος πραγµατικά είναι αυτός που είχες δίπλα σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved