Μπάρκουλης:Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του γιου του (εκτός γάμου) που έστειλε στην Μαίρη και τον Νίκο
Showbiz

Μπάρκουλης:Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του γιου του (εκτός γάμου) που έστειλε στην Μαίρη και τον Νίκο

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε κάνει τρεις γάμους. Ο σπουδαίος ηθοποιός είχε παντρευτεί την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη του, Αλέκα Στρατηγού, το 1958, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα, οδηγήθηκαν σε διαζύγιο. Η δεύτερη σύζυγος του, δεν προερχόταν από τον καλλιτεχνικό χώρο. Και αυτός ο γάμος του είχε άδοξο τέλος.

Από τον τρίτο γάμο του με τη Μαίρη (πολιτικό στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και θρησκευτικό το 2015) , απέκτησε ένα γιο, το Νίκο. Είχε ακόμα δύο παιδιά από σχέσεις εκτός γάμου.


Ο μεγάλος του γιος έστειλε στο facebook μήνυμα στη Μαίρη και τον Νίκο: «Με θλίβει να πω ότι στις 23 Αυγούστου 2016, ο πατέρας μου πέθανε. Ήταν ένας άντρας με πολλά ταλέντα, υποκριτική και τραγούδι, ήταν ανάμεσα στους καλύτερους. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω στη δεκαετία των ' 20 μου μιας και οι ζωές μας ήταν σε αντίθετες πλευρές της γης. Το να μην έχεις πατέρα στη ζωή σου είναι δύσκολο... αλλά, το να χάνεις έναν πατέρα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Αναπαύσου εν ειρήνη ανάμεσα στα άστρα. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα σε αγαπώ!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved