Οδυσσέας Σταμούλης: Τι αποκάλυψε για την σχέση του με τον αδελφό του
Showbiz

Οδυσσέας Σταμούλης: Τι αποκάλυψε για την σχέση του με τον αδελφό του

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι πολύ κοντά με τον αδελφό του.

Οι δυο τους κάνουν παρέα και μοιράζονται τις ανησυχίες τους.
-Ο αδελφός σου είναι ο κολλητός σου;
«Για κάποια πράγματα ναι, βέβαια, γιατί δεν είμαστε και εντελώς ίδιοι στις συνήθειες μας και στη ζωή που ζήσαμε, κι έτσι για μια άλλη πλευρά του εαυτού μου έχω άλλο φίλο»

-Που μοιάζετε και που διαφέρετε με τον αδελφό σου, τον Ισίδωρο;
«Μοιάζουμε στο ότι είμαστε παιδιά των ίδιων γονιών, μοιάζουμε πολύ στην εμφάνιση, εξωτερικά, έχουμε το ίδιο πάθος για πολλά πράγματα, όπως το θέατρο. Διαφέρουμε στο ότι εγώ, ίσως υπήρξα λίγο πιο ατίθασο νιάτο, σε κάποια πράγματα, γιατί κι αυτός δεν ήταν ήσυχος, δεν μπορώ να πω. Ο Ισίδωρος, ήταν και είναι παιδί πιο οργανωμένο από μένα. Συμβουλές δεν μου έδινε, εξέφραζε τη διαφωνία του ή τη συμφωνία του σύμφωνα με αυτά που έκανα»

-Φοβάσαι την κριτική του και δεν του τα λες όλα;
«Μπορεί κανείς να έχει μόνο ένα φίλο κι αυτός να είναι ο αδελφός του; θα έχει και κάποιους άλλους. Από εκεί και πέρα έχω και πλευρές ζωής που εκείνος δεν έχει κάνει ποτέ, δεν είναι ότι δεν το έχουμε πει, αλλά αν εγώ κάνω αναρριχήσεις στο βουνό, κι εκείνος σκι στη θάλασσα, κι εκείνος δεν γουστάρει καθόλου τις αναρριχήσεις, τι να πούμε; θα τα πούμε με κάποιον αναρριχητή. Έχει κι ο Ισίδωρος ένα γιο, 1,5 χρόνο μεγαλύτερο από το δικό μου, είμαστε αγοροοικογένεια, όπως ο πατέρας μου που είχε δύο αγόρια. Η μητέρα μου μεγαλώνει, κι αυτό που συμβαίνει με τις μανάδες είναι φοβερό»

-Τι εννοείς;
«Οι μαμάδες δεν το καταλαβαίνουν αυτό, και εμείς συνήθως έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις από εκείνες, λες κι είναι ακόμα 40 χρονών»

-Ποια είναι η απαίτηση που έχεις τώρα από τη μητέρα σου;
«Δεν έχω, αλλά συνειδητοποιώ ότι ώρες-ώρες της φέρομαι μ' ένα τρόπο, σα να είναι εκείνη η δυνατή γυναίκα που θυμάμαι, όταν ήμουν μικρός, ενώ είναι φυσικό να μην είναι. Πρέπει να κάνουμε ένα άγαλμα στην ελληνίδα μάνα, γιατί σ' αυτή τη δύσκολη εποχή, σε πολλούς αχαϊρευτους σαν εμένα, στέκονται οι μανάδες και τους βοηθάνε, αντί να γίνει το αντίθετο, όπως είναι το φυσιολογικό σε όλες τις κοινωνίες του κόσμου. Στην Ελλάδα καταφέραμε κι αυτό, οι γεροντότεροι, να βοηθάνε τους νεότερους»
-Η μητέρα σου, είναι κοντά σου;
«Μου συμπαραστέκεται στα πάντα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved