Χριστίνα Αλούπη: «Στον σύντροφό μου θαυμάζω την ειλικρίνειά του»
Showbiz

Χριστίνα Αλούπη: «Στον σύντροφό μου θαυμάζω την ειλικρίνειά του»

Η Χριστίνα Αλούπη σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύντροφό της.

Ποια αρετή προτιμάτε στο σύντροφό σας;

Την ειλικρίνεια του, μου λέει πάντα αυτό που έχει στο μυαλό του χωρίς υπεκφυγές, μοιραζόμαστε τα πάντα. Όταν κάτι τον ενοχλεί το εκφράζει αμέσως, έτσι λύνουμε τα προβλήματα μας πριν διογκωθούν και πάρουν τεράστιες διαστάσεις. Έχουμε χτίσει τη σχέση μας στην σωστή επικοινωνία και ελπίζω να συνεχίσουμε να πορευόμαστε έτσι.

Ποιο είναι το motto σας;

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή, να εκτιμούμε αυτά που έχουμε τώρα, να μην γκρινιάζουμε για αυτά που χάσαμε και να παλεύουμε διαρκώς να εξελισσόμαστε και σε προσωπικό επίπεδο και στα επαγγελματικά μας αλλά κυρίως στις σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ειδικά αυτές τις σχέσεις είναι που δεν πρέπει να θεωρούμε ποτέ δεδομένες. Το μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο, πιστεύω είναι να προσπαθείς να κερδίζεις κάθε μέρα τον σύντροφο σου, σαν την πρώτη μέρα που τον γνώρισες.

Ποια είναι τα άμεσα επαγγελματικά σας σχέδια;

Άμεσα επαγγελματικά σχέδια δεν έχω, αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα για κάποιους μήνες από τα επαγγελματικά μου μέχρι να γεννηθεί το μωρό και να έχει μεγαλώσει λίγο. Δε θέλω να το φροντίζουν αποκλειστικά νταντάδες από τους πρώτους μήνες της ζωής του και δυστυχώς δεν έχουμε καμιά βοήθεια στο Λος Άντζελες από τους γονείς μας. Οι δικοί μου γονείς ζουν στην Ελλάδα και του Κωνσταντίνου στην Ατλάντα. Μόλις μεγαλώσει λίγο το μωρό θα συνεχίσω ακριβώς αυτά που έκανα και πριν μείνω έγκυος, υποκριτική, δημοσιογραφία, παρουσίαση.

Πηγή: orathessaloniki

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved