Φωτεινή Δάρρα: Θα φύγει για καριέρα στο εξωτερικό;
Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: Θα φύγει για καριέρα στο εξωτερικό;

Η Φωτεινή Δάρρα σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν έχει σκεφτεί να φύγει μόνιμα για το εξωτερικό.

Είσαι από τις σπουδαιότερες φωνές στην Ελλάδα και με πετυχημένη πορεία στο εξωτερικό… Έχεις σκεφτεί να μείνεις μόνιμα έξω για διεθνή καριέρα;
Υπήρξαν φορές που το έκανα για ένα χρονικό διάστημα. Νομίζω ότι όταν βγαίνεις από τα όρια της χώρας σου τότε είσαι σε θέση να την αγαπήσεις ακόμα περισσότερο. Ταξίδεψα και δούλεψα στη Γαλλία, την Αμερική, την Αγγλία, την Ιαπωνία, την Αίγυπτο, την Ιταλία κ.λπ. Ελπίζω η Ελλάδα στα επόμενα χρόνια να μπορέσει να κρατήσει τους νέους καλλιτέχνες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παράγουν πολιτισμό. Αλλά ακόμα και όταν ταξιδεύουν, πάντα να έχουν στο μυαλό τους να λειτουργούν ως «πρεσβευτές» του πολιτισμού τους.

Πώς νιώθετε για το μεγάλο και πλούσιο βιογραφικό σας, με σπουδαίες συνεργασίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό;
Αισθάνομαι, στ’ αλήθεια, ευλογία για τις δουλειές που έχω κάνει και τις συνεργασίες μου. Μερικές φορές πραγματικά είναι σαν όνειρο κάποιες στιγμές που έχω ζήσει μέχρι τώρα: η συνεργασία μου με τον Μίκη Θεοδωράκη, η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, η συναυλία στον ΟΗΕ, στα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας κ.ά. Εύχομαι να ξαναζήσουμε όλοι μας τέτοιες στιγμές.

Σας αρέσουν οι προκλήσεις. Αυτό φάνηκε και επειδή ανεβάσατε και παιδική παράσταση. Tι άλλο να περιμένουμε από σας;
Δεν ξέρω... Για μένα ήταν αληθινή πρόκληση να απευθυνθώ σε παιδιά με τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, μια παράσταση φτιαγμένη για μεγάλους και μικρούς θεατές ταυτόχρονα. Οι μικροί αγάπησαν τη μουσικοθεατρική αυτή διασκευή και οι μεγάλοι όταν έβγαιναν από το θέατρο μιλούσαν για μια παράσταση που απευθυνόταν το ίδιο και σε αυτούς. Οι κριτικές που γράφτηκαν ήταν πραγματικά συγκινητικές.

Δεν θα σας ρωτήσω πολλά για την προσωπική σας ζωή, γιατί ξέρω ότι δεν σας αρέσει να μιλάμε για αυτήν. Τι είναι αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο; Το κουτσομπολιό ή ότι μπαίνει σε δεύτερη μοίρα η καριέρα σας;
Επέλεξα από την αρχή της πορείας μου να μείνω μακριά από όλο αυτό. Δεν με αντιπροσωπεύει.

Πηγή:mustonline

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved