Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον για να μην απογοητευτώ»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον για να μην απογοητευτώ»

Η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της μίλησε για το μέλλον, τα όνειρά της και την προσωπική της ζωή.

Έχεις σκεφτεί την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του;
Γενικά δεν σκέφτομαι τόσο μελλοντικά. Το προτιμώ από το να απογοητευτώ. Κοιτάω το τώρα. Το παρόν είναι πολύ ωραίο, πολύ όμορφο, περνά υπέροχα κι αυτό μου αρκεί. Τώρα πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω, μακάρι να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται αν είναι όπως τώρα. Θα δούμε.

Πιστεύεις πως μια σχέση πρέπει απαραίτητα να καταλήξει σε γάμο;
Όχι. Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά «πιστεύω» στη ζωή του. Προσωπικά, τα δικά μου «πιστεύω» είναι κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια και παιδί, και μακάρι να με φωτίσει ο Θεός σε αυτό. Και ο γάμος θα γίνει αναγκαστικά για να έχουν τα παιδιά έναν πατέρα και μια μητέρα, αλλά και για να είναι νομικά καλυμμένα.

Δηλαδή θα σε δούμε σύντομα να ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας;
Δεν έχω ιδέα (γέλια). Σύντομα δεν το νομίζω.

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες σου όπου φαίνονται οι κοιλιακοί σου και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Πώς το έχεις καταφέρει;
Έτσι ήμουν πάντα. Απλά δεν έχω κάνει ξανά φωτογράφιση με λάδια και μαυρισμένη επιδερμίδα ώστε να τονιστεί το σώμα. Δεν έχω λιπώδη ιστό στην κοιλιά και είμαι έτσι από το δημοτικό. Δεν έχω πάρει ποτέ κιλά παραπάνω και το σώμα μου είναι αυτό που είναι χωρίς να γυμνάζομαι.

Καθόλου δεν γυμνάζεσαι δηλαδή;
Τους τελευταίους τέσσερις-πέντε μήνες κάνω μία φορά την εβδομάδα yoga και aerial yoga. Αλλά η φωτογράφιση που είδατε δεν έχει να κάνει μ’ αυτό. Ανέκαθεν ήμουν έτσι.

Προσέχεις όμως τον εαυτό σου;
Δεν προσέχω ιδιαίτερα. Το μόνο που κάνω είναι να ξεβάφομαι πάντα το βράδυ και να χρησιμοποιώ μια ενυδατική πριν κοιμηθώ. Αυτή είναι η μόνη φροντίδα που κάνω. Σε θέμα διατροφής δεν κάνω τίποτα και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να κάνω κάτι για αυτό, καθώς δεν θα μπορούσα κιόλας να φάω συγκεκριμένα πράγματα αν με περιόριζαν.

Πηγη: mustonline

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved