Μαρία Κορινθίου: «Για κάποιον λόγο εγώ ενοχλώ περισσότερο…»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Για κάποιον λόγο εγώ ενοχλώ περισσότερο…»

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς celebrities να παραπονιούνται για τα ρετούς που τους γίνονται. Έχει δει τον εαυτό της αγνώριστο από ρετούς η Μαρία Κορινθίου

«Στο ξεκίνημά μου μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Είχαν κάνει τα πόδια μου ψηλόλιγνα, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν μάλωσα μαζί τους, αλλά αστειευόμενη τους είπα: «Βρε παιδιά, με κάνατε σαν την Καγιά». Η εικόνα μου θέλω να ανταποκρίνεται σε αυτό που είμαι, γι’ αυτό θα με δείτε και με το μπουτάκι μου και με το στήθος χωρίς να έχω θέματα» τόνισε στην Real.

-Πώς αισθάνεστε ως sex symbol;

«Είναι παρά πολύ τιμητικό για μια γυναίκα να θεωρείται θελκτική, ερωτική, «αποδεκτή» ως εικόνα. Δεν μένω σε αυτό, όμως, για να μη χάσω τη Μαρία. Μου αρέσει να κρατάω την αυθεντικότητά μου και την ταπεινότητά μου πάνω σε αυτό το κομμάτι. Γιατί ταυτόχρονα ως ηθοποιός δεν θέλω να μένω μόνο σε αυτό.»

-Συνέχεια κάνετε μια προσπάθεια να αποδείξετε ότι δεν είστε μόνο μια ωραία γυναίκα...

«Ναι, αλλά θα μου πείτε πώς κάνεις την προσπάθεια όταν φωτογραφίζεσαι κάπως (σ.σ.: γέλια). Όμως κάνω την προσπάθειά μου στο θέατρο. Όποιος με έχει δει, ξέρει ότι δεν μένω στην εικόνα μου. Αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίσεις είναι ένα κομμάτι της Μαρίας. Που, καλώς ή κακώς, αυτή είναι η εικόνα μου. Δεν μπορώ να βάλω ούτε μουστάκι, ούτε στραβά δόντια. Τι να κάνουμε τώρα;»

-Έχετε κάνει κάποιες αισθησιακές φωτογραφίσεις για τις οποίες ερωτάστε πολύ συχνά. Πιστεύετε ότι αυτό το θέμα στην Ελλάδα το αντιμετωπίζουμε περίεργα;

«Με πουριτανισμό και καχυποψία!»

-Έχουμε δει μεγάλες καλλιτέχνιδες να φωτογραφίζονται αισθησιακά στο εξωτερικό...

«Και στην Ελλάδα. Έχουμε δει και επιδαύριους ηθοποιούς και ανθρώπους που θαυμάζουμε και αγαπάμε. Προκαλώ χωρίς να θέλω να προκαλώ. Για κάποιον λόγο εγώ ενοχλώ περισσότερο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved