Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν είχα καταλάβει πόσο χρόνο χρειάζεται για να ξεπεραστεί…»
Showbiz

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν είχα καταλάβει πόσο χρόνο χρειάζεται για να ξεπεραστεί…»

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανοίγει την καρδιά της και μιλά για το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.  Μια οξεία λαρυγγίτιδα που την ανάγκασε να ακυρώσει εμφανίσεις της. Τι της προκάλεσε και πώς το αντιμετώπισε;

«Ίσως θα έπρεπε να ματαιώσω κι άλλες. Δεν είχα καταλάβει πόσο χρόνο χρειάζεται για να ξεπεραστεί. Κι όμως είναι μία απλή ίωση. Ήταν μία μεγάλη ταλαιπωρία, που όσοι χρησιμοποιούν τη φωνή τους, τους φαίνεται αβάσταχτη. Με την ευκαιρία θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό που 2 συναυλίες τις τραγουδήσαμε παρέα....... και ένοιωσα λιγότερο μόνη στη δυσκολία αυτή» τόνισε στην Αγορά.

-Τί είναι αυτό που κάνει ένα τραγούδι επιτυχημένο; Η ερμηνεία, η ψυχή, οι στίχοι, η μελωδία;

«Όλα και τίποτα. Υπάρχει μόνο η μαγεία. Υπάρχει μόνο αυτή η μαγική κλωστή που το ενώνει με το κοινό και δεν ξέρεις γιατί δημιουργήθηκε, πότε ή πως. Η μαγεία της ψυχής, η μαγεία της ύψιστης αυτής τέχνης. Του τραγουδιού. Ευλογημένοι όσοι είμαστε στη σκέπη της.»

-Τα τραγούδια σου μιλούν για την ψυχή, την αγάπη. Μέσα σε έναν κόσμο ψηφιοποιημένο, πόσος χώρος υπάρχει ακόμα στον κόσμο για τέτοια ακούσματα;

«Η ερώτηση κυρίως έχει να κάνει με τον χρόνο. Αυτός είναι ο πιο πολύτιμος και ο πιο δύσκολος φίλος. Αυτόν πρέπει να συναντάμε συχνά. Μ’ αυτόν πρέπει να μιλάμε και να τον αφήνουμε να μας ξεκουράζει. Άργησα κι εγώ να το καταλάβω. Χρόνος και παύση. Διαλλείματα συχνά για να σκεφτόμαστε, να ζούμε, να απολαμβάνουμε. Το ξέρω ιδίως τώρα που οι δυσκολίες μας είναι μεγάλες. Ίσως όμως είναι και μία ευκαιρία να χαρούμε το απλό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved