Κομμάτα για Αργυρό: «Πάντα θα υπάρχουν οι φήμες και τα αναληθή δημοσιεύματα»
Showbiz

Κομμάτα για Αργυρό: «Πάντα θα υπάρχουν οι φήμες και τα αναληθή δημοσιεύματα»

Πριν λίγο καιρό, δημοσιεύματα ήθελαν την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι ζευγάρι.

Τι λέει η ηθοποιός γι’αυτό; «Πάντα θα υπάρχουν οι φήμες και τα αναληθή δημοσιεύματα και όσο πιο σύντομα το αντιληφθεί κανείς αυτό τόσο το καλύτερο»

-Τι στοιχεία πρέπει να έχεις ένας άνδρας για να σε κερδίσει; Είναι για σένα αφροδισιακά το χρήμα και η εξουσία;
Θέλω να έχει ευγενική φυσιογνωμία και το βλέμμα του να αποπνέει ειλικρίνεια. Αυτά είναι απαραίτητα χαρακτηρίστηκα για να με γοητεύσει κάποιος. Σε δεύτερο πλάνο τώρα, η ευφυΐα και το χιούμορ δεν με αφήνουν αδιάφορη. Όχι δεν θεωρώ καθόλου αφροδισιακά το χρήμα και την εξουσία. Αντίθετα κάποιες φορές νιώθω προκατειλημμένη απέναντι τους εξαιτίας της έπαρσης που συνηθίζει να συνοδεύει το «πακέτο» αυτό, κάτι το οποίο με απωθεί αφάνταστα.

-Ο Όσκαρ Ουάιλντ είχε πει ότι η ομορφιά είναι ανώτερη της ευφυΐας επειδή δεν χρειάζεται να αποδειχθεί. Μέχρι στιγμής στη ζωή σου η ομορφιά έχει λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά;
Η ομορφιά είναι τελείως υποκειμενική. Είναι τόσα αλλά ακόμα στοιχεία τα οποία συντελούν στο να κάνουν έναν άνθρωπο να δείχνει όμορφος. Μια καλή εξωτερική εμφάνιση σίγουρα βοηθάει, αλλά και σε παρακινεί να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο λόγο της προκατάληψης που πιθανώς θα υπάρξει.

-Η ζωή σου μέχρι τώρα ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα ή συνάντησες και κακοτοπιές; Τι μαθήματα σου έχει δώσει για το μέλλον;
Ποιος άνθρωπος δεν έχει συναντήσει δυσκολίες; Όμως θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά τυχερό. Το μάθημα που μου έχει δώσει η ζωή είναι πως όταν υπάρχει σεβασμός, υπομονή, επιμονή και αγάπη τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει μακριά από τα όνειρα σου.

Πηγή: Αγορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved