Φοίβος Δεληβοριάς: «Υπάρχουν πολλοί απατεώνες»
Showbiz

Φοίβος Δεληβοριάς: «Υπάρχουν πολλοί απατεώνες»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ετοιμάζεται για την συναυλία του στον Κήπο του Μεγάρου στις 10 Σεπτεμβρίου με τίτλο «Επιστροφή στον κήπο της Εδέμ».

Στο ευφάνταστο δελτίο Τύπου διαβάζουμε ότι εσύ και οι συνεργάτες σου θα προσπαθήσετε, σαν άλλοι πρωτόπλαστοι, να γοητεύσετε τον όφι μετά μουσικής, ώστε όλοι μαζί να γευτούμε τον απαγορευμένο καρπό χωρίς να χάσουμε την αθωότητα μας. Πώς μεταφράζεται η βιβλική αυτή εικόνα;
«Σε κάθε live, λίγο-πολύ, αυτή είναι η προσπάθεια. Να γευτούμε αυτό που απαγορεύει η ζωή και να αφήσουμε τον πιο αθώο μέσα μας να ξεχάσει για πάντα την ενοχή του - πραγματική ή φανταστική. Όταν το Ιive γίνεται και σε κήπο, τα φίδια και τα μήλα έρχονται γρήγορα στον νου. Έχουμε τον μυστικό τρόπο μας και εγώ και οι συνεργάτες μου, να παραπλανήσουμε το ένα και να γευτούμε το άλλο. Έχουμε και την τέλεια Εύα ανάμεσα μας: τη νέα, πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια Ειρήνη Αραμπατζή»

Πρόσφατα μια συνάδελφος σου μου έλεγε ότι το Ιive είναι τέχνη την οποία δεν κατέχουν όλοι, όσο καλοί τραγουδιστές ή τραγουδοποιοί και να είναι. Συμφωνείς; Αν ναι, τι σε εμπνέει όταν βρίσκεσαι εκεί πάνω, ακόμα και τις φορές που ίσως δεν είσαι στα καλύτερα σου;
«Η ψευδαίσθηση πως το πιο ωραίο κορίτσι που βλέπει που βλέπω απέναντί μου είναι δικό μου, πως η πιο εγκάρδια φυσιογνωμία είναι μελλοντικός φίλος μου. Θεωρώ πως εξομολογούμαι εκείνη την ώρα σε κάποιον που υποθετικά με αγαπάει πάρα πολύ και με αυτόν τον τρόπο σώζομαι».


Ο τραγουδοποιός μπορεί να είναι καλός χωρίς να «ξεγυμνωθεί»; Ή είναι μονόδρομος το άνοιγμα ψυχής;
«Μονόδρομος ε ίνα ι. Υπάρχουν πολλοί απατεώνες που φορτώνουν την εξομολόγηση τους με επιτηδευμένες εκφράσεις μπας και ξεφύγουν το ξεγύμνωμα. Και υπάρχουν κι άλλοι που βάζουν τόσο δραματική υπόκρουση σ' αυτήν, που αγγίζουν τελικά την κωμωδία. Τα ρεμπέτικα αποτελούν ακόμα το τέλειο παράδειγμα της απόλυτης έκθεσης με απλότητα και αυστηρότητα» είπε στην real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved