Τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού στην φετινή ΔΕΘ
Showbiz

Τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού στην φετινή ΔΕΘ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΔΕΘ ετοιμάζεται ν’ ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό.

Όσοι δώσουν το παρόν θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν on stage ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Στις 10 Σεπτεμβρίου στη σκηνή θα ανέβουν, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Τη σκυτάλη θα πάρουν την επόμενη ημέρα, και συγκεκριμένα στις 11 του μήνα, η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τραγουδούν ο Στέλιος Ρόκκος και η Μαλού και την επόμενη ημέρα οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των αδελφών Τσαχουρίδη θα σχηματιστεί ο μεγαλύτερος σε μήκος και σε αριθμό συμμετεχόντων ποντιακός χορός «Ομάλ», ο οποίος και θα διεκδικήσει μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες.

Στις 14 του μήνα ο Σταύρος Κουγιουμτζής συναντά τον Βασίλη Τσιτσάνη μέσα από το μπουζούκι του Θανάση Πολυκανδριώτη, που δένει με τις φωνές του Κώστα Μακεδόνα, της Κατερίνας Κόρου και της Αιμιλίας Κουγιουμτζή.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου είναι η σειρά του Γιάννη Πλούταρχου να ανεβεί στη σκηνή της ΔΕΘ, με τους Kings. Την επόμενη ημέρα η Πέγκυ Ζήνα θα ξεσηκώσει τους θαυμαστές της, ενώ το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στα Music Events Live θα δώσουν τον τόνο ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Demy, με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και τους Panik Live να κάνουν το opening act. Το συναυλιακό πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 του μήνα με την Πάολα, ενώ το opening act κάνουν οι Rec.

Η τιμή του εισιτηρίου εισόδου για την 81η ΔΕΘ είναι Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 3 ευρώ και 10 ευρώ το οικογενειακό. Πέμπτη, Παρασκευή, Σαββατοκύριακο η τιμή είναι 5 ευρώ και το οικογενειακό 15 ευρώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved