Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο
Showbiz

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο

Από χθες κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο, ότι ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση  αγγεοπλαστικής δηλαδή να κάνει μπαλονάκι απόφραξης αρτηριών.

Μια είδηση που ανησύχησε τους θαυμαστές του.

Την ανακοίνωση για το πρόβλημα της υγείας του τραγουδιστή έκανε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Premiera μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook όπου ενημέρωνε το κοινό ότι ο τραγουδιστής διέκοψε τις εμφανίσεις του λόγω προβλήματος της υγείας του.

Σήμερα, η πλευρά του Μάκη Χριστοδουλόπουλου έστειλε επιστολή και έκανε λόγο για ψευδείς και ανυπόστατες φήμες, η οποία αναφέρει: «Ψευδείς και ανυπόστατες οι φήμες περί προβλημάτων υγείας του Μάκη Χριστοδουλόπουλου δηλώνει η πλευρά του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος χαίρει άκρας υγείας και συνεχίζει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα.
Η φήμη προέκυψε χωρίς προηγούμενη επικοινωνία με τον ίδιο».

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του τραγουδιστή, Λαμπρινή Αβδελά , η οποία μας διαβεβαίωσε πως ο τραγουδιστής είναι καλά στην υγεία του και δεν τίθεται θέμα επέμβασης και πως βρίσκονται στα Χανιά όπου σήμερα έχουν προγραμματισμένη εμφάνιση και μας τόνισε ότι θ’ ακολουθήσουν και άλλες εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Σε ερώτησή μας εάν η πλευρά του Μάκη Χριστοδουλόπουλου επικοινώνησε με το μαγαζί η απάντηση ήταν: «Προσπαθήσαμε αλλά όπως αντιλαμβάνεστε αυτή την στιγμή δεν κατέστη εφικτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved