Ελένη Τσολάκη: «Δεν μπορεί κανένας να μας στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο»
Showbiz

Ελένη Τσολάκη: «Δεν μπορεί κανένας να μας στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο»

Ξεκινάει για τέταρτη σεζόν η εκπομπή «Happy Day» στον Alpha και η Ελένη Τσολάκη μοιράζεται τα συναισθήματά της για την χρονιά αυτή που ξεκινάει έπειτα και από όσα γίνανε με τις τηλεοπτικές άδειες.

«Είμαι πολύ χαρούμενη κατ’ αρχάς που έχω δουλειά γιατί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η ανασφάλεια που δημιουργείται σε όλους μας για το τι θα κάνουμε αύριο νομίζω ότι είναι ένα καταστροφικό συναίσθημα. Το ότι επιστρέφω σε μια οικογένεια και σε μια παρέα που περνάω καλά, έχω τη δουλειά μου για ακόμη μια χρονιά, αν όλα πάνε καλά και ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την εκπομπή, δεν θα μπορούσε παρά μόνο να μου δίνει μεγάλη χαρά» τόνισε στο TV Έθνος.

-Παραμένεις «happy» μέσα σε αυτό το κλίμα που επικρατεί;

«Θέλω να πιστεύω ότι άσχετα με το τι ξημερώνει για όλους μας από αύριο και τις μεγάλες αλλαγές που θα φέρει αυτή η κατάσταση, δεν μπορεί κανένας να μας στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο, στο χαμόγελο και στη δημιουργία. Θα είμαι «happy» κι ας μη ζούμε «Happy Days». Παραμένω αισιόδοξη μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί.»

-Χρησιμοποίησες τη λέξη «οικογένεια». Αισθάνεσαι τους ανθρώπους της εκπομπής οικογένειά σου;

«Ναι, αισθάνομαι ότι είμαστε οικογένεια. Ισως επειδή δεν έχω τη δική μου κοντά, ίσως επειδή ήμασταν τυχεροί γιατί «δεθήκαμε» γρήγορα. Περνάμε αρκετές ώρες κάθε μέρα μαζί, είναι οι πρώτοι άνθρωποι που βλέπω νωρίς το πρωί. Εχω συνδυάσει το πρωινό ξύπνημα και το ξεκίνημα της ημέρας με αυτά τα πρόσωπα και αισθάνομαι ότι είναι ένα βασικό κεφάλαιο στην καθημερινότητά μου αλλά και στη ζωή μου.»

-Πέρα από τις ώρες της δουλειάς, με τους ανθρώπους της εκπομπής κάνετε παρέα εκτός πλατό;

«Ναι, ακριβώς. Είμαστε μια μεγάλη παρέα. Οταν θα έχω μια δυσκολία θα τους τηλεφωνήσω, είναι οι άνθρωποι που το καλοκαίρι έψαξα να βρω, να τους δω, θέλω να περνάνε καλά. Εκεί καταλαβαίνεις, όταν σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και θέλεις να αποβάλεις την πίεση και το άγχος από το μυαλό σου ότι πέρα από την επαγγελματική σχέση σε συνδέει και μια φιλία.»

-Θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή;

«Για την ώρα δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να ανανεώσουμε μερικές στήλες που έχει αγαπήσει ο κόσμος. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούμε με μικρές πινελιές ανανέωσης. Φέτος θέλω να κάνω κάποια πράγματα που σκέφτομαι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved