Καζανίδης: «Η αλαζονεία είναι το χειρότερο ‘’χούι’’»
Showbiz

Καζανίδης: «Η αλαζονεία είναι το χειρότερο ‘’χούι’’»

Ο Γιάννης Καζανίδης έχει ανακαλύψει πολλά ταλέντα και τους έχει βοηθήσει να κάνουν καριέρα και να εξελιχθούν.

Έχεις ανακαλύψει πολλά πρόσωπα της σοουμπίζ.
«Ο Τρύφωνας Σαμαράς είχε έρθει σε μένα το 1989, σαν μοντέλο, για να του κάνω το book του, του έκανα μια πολύ ωραία φωτογράφιση και όταν τον ρώτησα με τι άλλο ασχολείται, πετάχτηκε ο, επίσξς κομμωτής μετέπειτα, Στέφανος Βασιλάκης και είπε ότι έχει τελειώσει σχολή κομμωτικής. Έτσι, πήρα τον Τρύφωνα να κάνω ένα εξώφυλλο σε περιοδικό. Τον φιλοξενούσα στο σπίτι μου για ένα 6μηνο.Έχω ανακαλύψει, έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους της σοουμπίζ. Υπάρχουν άνθρωποι που τους γνώρισα και είμαι χαρούμενος που είναι ακόμα στη ζωή μου, όπως η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Με τη Βάνα Μπάρμπα έχω περάσει πολλά όμορφα πράγματα, όπως και με τον Βασίλειο Κωστέτσο. Ο Τεό Θεοδωρίδης είναι επίσης καλός μου φίλος, ο οποίος είναι το μόνο μοντέλο από το οποίο πήρα χρήματα για να βοηθήσω. Τον απέφευγα για πολύ καιρό και είχα ντραπεί γι' αυτό. Στο τέλος τον ανέλαβα και τώρα είμαστε κολλητοί φίλοι, είναι σαν αδελφός μου. Από το παρελθόν, με την Τζένη Μπαλατσινού είμαστε φίλοι, είχαμε κάνει πολλά πράγματα μαζί. Τους βοηθούσα χωρίς να παίρνω χρήματα. Από επιχειρηματίες και ηθοποιούς έχω πάρει, από μοντέλα ποτέ»


Είναι εύκολα τα πράγματα στη σοουμπίζ;
«Η ελληνική σοουμπίζ πια έχει συρρικνωθεί πάρα πολύ με την κρίση. Στην κρίση ανθούν τα αρτοποιία, έχουμε γεμίσει φούρνους στην Ελλάδα, άνθισαν και τα θεάματα. Μέσα στην κρίση ανέβηκαν υπερπαραγωγές που στην Ελλάδα δεν είχαν ξανανέβει ποτέ. Το ίδιο πράγμα έγινε στην Αργεντινή με τα θεάματα και την αρτοποιία. Πολλοί ζεν πρεμιέρ έχουν μετοικίσει, πήγαν στο εξωτερικό για να κοιτάξουν μια άλλη καριέρα. Ο Γεωργούλης, ο Τζώρτζογλου, ο Άνθιμος Ανανιάδης... αλλά και γυναίκες».


Ποια είναι τα άσχημα που έχεις αντιμετωπίσει;
«Περισσότερο είναι συμπεριφορές. Η αλαζονεία είναι το χειρότερο «χούι», θέλει πολύ μεγάλη δύναμη, παιδεία και προσωπική αναζήτηση για να μην... ξεφύγεις και να κοντρολάρεις τον εαυτό σου. Είδα πολλούς ανθρώπους στην πάροδο του χρόνου να ξεφεύγουν. Τους είδα να αποκτούν έπαρση, κι ενώ «το είχαν», δεν έκαναν πράγματα, ενώ κάποιοι που ήταν μέτριοι προσπάθησαν πάρα πολύ και έκαναν πράγματα. Η χρυσή μετριότητα πολλές φορές κερδίζει» είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved