Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Η ζήλεια είναι το αλατοπίπερο του έρωτα»
Showbiz

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Η ζήλεια είναι το αλατοπίπερο του έρωτα»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης απαντά σε… όλα. Έχει υπάρξει άπιστος σε σχέση του; 

«Όχι, γιατί είναι ένα πολύ δυσάρεστο συναίσθημα, είτε είσαι το τρίτο πρόσωπο είτε ένα από τα άλλα δύο, οπότε όταν δεν έχω διάθεση να δεσμευτώ παραμένω ελεύθερος» τόνισε στην Αγορά.

-Έχεις νιώσει ζήλεια ;

«Η ζήλεια είναι το αλατοπίπερο του έρωτα. Όλοι θέλουμε να μας διεκδικούν και να αισθανόμαστε ότι είμαστε διαρκώς ποθητοί, από το έτερόν μας ήμισι.»

-Κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας στη σύντροφό σου;

«Αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί πολύ και γι΄αυτό δεν το κάνω κι εγώ. Στα πλαίσια του ερωτικού παιχνιδιού, θεωρώ ότι είναι σημαντικό στοιχείο, αλλά όταν αρχίζει να καταπιέζει ο ένας τον άλλο, η σχέση αρχίζει και εκτροχιάζεται.»

-Έχεις ψάξει κινητό ή έχεις παρακολουθήσει σύντροφό σου προκειμένου να διαπιστώσεις αν σε απατά;

«Όχι αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν το χρειάζομαι. Έχω ένα πλεονέκτημα και μειονέκτημα μαζί, πολύ ισχυρή λογική. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που μου άρεσαν πολύ οι θετικές επιστήμες. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν μπω στην υποκριτική σπούδαζα Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πολύ εύκολο να αντιληφθώ πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν από μικρές λεπτομέρειες χωρίς να μπω στη διαδικασία διερεύνησης. Άλλωστε η ζωή είναι αυτό που λέμε « Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» .

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved