Κατερίνα Λέχου: «Ήμουν αυστηρή για πάρα πολλά χρόνια με τον εαυτό μου»
Showbiz

Κατερίνα Λέχου: «Ήμουν αυστηρή για πάρα πολλά χρόνια με τον εαυτό μου»

Για την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της με την αγαπημένη, πλέον, σειρά "To Νησί" αλλά και για την αυστηρότητα που δείχνει στον εαυτό της μιλάει η Κατερίνα Λέχου

Μου δίνετε την αίσθηση ότι είστε πολύ αυστηρή με τον εαυτό σας. Είστε το ίδιο αυστηρή και με τους νέους ηθοποιούς;

Μου αρέσει να βλέπω νέους ανθρώπους στη δουλειά, γιατί αυτή είναι η συνέχιση των πραγμάτων. Ήμουν αυστηρή για πάρα πολλά χρόνια με τον εαυτό μου. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να μην είμαι τόσο, αλλά ξέρετε κάτι; Όλα τα πράγματα χρειάζονται μια πειθαρχία για να γίνουν. Το μόνο που μπορείς να πεις σε έναν νέο άνθρωπο με αγάπη είναι να είναι πειθαρχημένος και να θέσει ο ίδιος τα όρια στον εαυτό του.

Μετά το «Νησί», τι; Πόσο σας καθόρισε ο συγκεκριμένος ρόλος και πόσο σας έκανε διστακτική για επόμενες τηλεοπτικές δουλειές;

Όχι με την έννοια ότι φοβάμαι να μην κάνω κάτι που δεν είναι του ίδιου βεληνεκούς. Έτσι κι αλλιώς σε αυτή τη δουλειά δικαιούμαστε να αποτύχουμε ανά πάσα στιγμή. Απλώς δεν έτυχε μετά το «Νησί» να μου γίνει κάποια πρόταση που να είναι αρκούντως δελεαστική. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια και τα καλά και τα κακά που έχω κάνει στην τηλεόραση τα ήθελα. Τώρα δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο, αλλά έχω βέβαια και λιγότερες επιλογές. Παλιά είχα να διαλέξω ανάμεσα σε πέντε και τώρα δεν έχω κανένα ή έχω ένα. Άρα δεν έχω και πεδία επιλογής.

Το δέλεαρ μιας δουλειάς για εσάς αφορούσε πάντα τον ρόλο ή τα χρήματα;

Το οικονομικό στην Ελλάδα δυστυχώς το συζητάμε τελευταίο. Και λέω δυστυχώς, γιατί καμιά φορά συμφωνούμε σε όλα και στο τέλος στο οικονομικό δεν μπορούμε να τα βρούμε. Ολα αυτά θα πρέπει να συμβαίνουν παράλληλα. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για το αν θα δεχτώ μια δουλειά. Πρόκειται για μια ομαδική δουλειά. Δεν θα παίξω μόνη μου σε ένα σίριαλ.

Έχετε κάποιον μάνατζερ;

Στην Ελλάδα; Αν υπάρχει στην Ελλάδα μάνατζερ να μου τον συστήσετε!

Δεν είναι δύσκολο να αφοσιώνεστε στον ρόλο σας και παράλληλα να πρέπει να «διαπραγματεύεστε» και με τον εαυτό σας;

Είναι πολύ δύσκολο, αλλά βοηθάει λίγο και ο λογιστής! Τα υπόλοιπα τα κάνω μόνη μου. Είμαι παντός καιρού...

Αισθάνεστε αδικημένη πάνω σε αυτό το κομμάτι;

Δεν μπορώ να παραπονιέμαι, αυτές είναι οι συνθήκες και έτσι λειτουργώ. Εχω μάθει απλώς να κάνω ένα πράγμα κάθε φορά. Δεν είναι τυχαίο που δεν έχει συμβεί, παρά μόνο μία φορά, να κάνω και θέατρο και τηλεόραση μαζί. Προσπαθώ να κάνω ένα πράγμα κάθε φορά για να κάνω focus.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved