Πέντε ώρες χειρουργείο για τον πατέρα της Καρουσάκη
Showbiz

Πέντε ώρες χειρουργείο για τον πατέρα της Καρουσάκη

Πέντε ολόκληρες ώρες διήρκεσε η χειρουργική επέμβαση στο ισχίο στην οποία υποβλήθηκε ο πατέρας της Ελένης Καρουσάκη, Κώστας σε ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων. 

Ύστερα από ένα δύσκολο και με αφόρητους πόνους 24ωρο, ξεκουράζεται έχοντας δίπλα του τη σύζυγο του Γιούλη και τα παιδιά του Ελένη, Πόπη, Μαρία και Κωνσταντίνο.

«Θα φύγουμε σύντομα! Ευχαριστούμε τους γιατρούς. Αλλά για τον μπαμπά μου τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Τουλάχιστον για ένα τρίμηνο θα πρέπει να δουλέψει αρκετά για την πλήρη αποκατάσταση του ποδιού του. Ωστόσο, και το δεξί χ¬ρι του είναι σπασμένο, κι αυτό δεν τον βοηθάει» δήλωσε στην «Espresso» η κόρη του Ελένη Καρουσάκη.

Ο 72χρονος συνθέτης νοσηλεύεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο από την περασμένη Πέμπτη, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο μετά την άγρια επίθεση που, όπως λέει, δέχτηκε από άγνωστο άνδρα ύστερα από φραστικό τους επεισόδιο για έναν σκύλο σε κεντρικότατο σημείο του Παλαιού Φαλήρου!

Η οικογένεια κάνει έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες, γείτονες και καταστηματάρχες, να προσφέρουν οποιαδήποτε πληροφορία, έστω και ανώνυμα, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άντρα που είναι μεταξύ 30-40 ετών, μετά τη μήνυση κατά αγνώστου που κατέθεσε ο συνθέτης στην Αστυνομία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved