Νύχτα τρόμου χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για Ελληνίδα ηθοποιό: «Από τύχη δεν κάηκα ζωντανή»
Showbiz

Νύχτα τρόμου χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για Ελληνίδα ηθοποιό: «Από τύχη δεν κάηκα ζωντανή»

Τη χθεσινή νύχτα θα τη θυμάται για πάντα γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός η οποία στάθηκε τυχερή ευτυχώς και δεν κάηκε, όπως η ίδια περιγράφει, ζωντανή από βόμβα μολότοφ!

Ο λόγος για την Γιολάντα Μπαλαούρα η οποία έζησε έναν εφιάλτη χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον οποίο περιγράφει η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο Facebook. Διαβάστε τι έζησε!
«Πριν 10 λεπτά ένιωσα τι σημαίνει να νιώθεις απροστάτευτος στη χώρα που ζεις και πληρώνεις αβάσταχτους φόρους. Είμαι στην Εγνατία γωνία με Ιασωνίδου όταν ένα τσούρμο με μαυροφορεμένους με κουκούλες στα κεφαλιά πέταξαν βόμβες μολότοφ που πέρασαν ξυστά από δίπλα μου!! Από τύχη δεν κάηκα ζωντανή!! Οι φίλοι μου που ήρθαν για την ΔΕΘ φοβισμένοι και έντρομοι ρώτησαν την αστυνομία γιατί δεν επεμβαίνει. Πήραμε την απάντηση: «Έχουμε εντολή να μην επεμβαίνουμε και να μην τους αγγίξουμε!»
Πόσο γελοία νοιώθω που προχτές πλήρωσα και το φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ.
Ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!! Δεν πρόκειται να πληρώσω τις επόμενες δόσεις με κανένα τρόπο!!
Αλήθεια τι μου προσφέρει αυτό το κράτος όταν σκάει δίπλα μου από ένα τσούρμο αλητήριων βόμβα και δεν είναι σε θέση να με προστατέψει; Και όταν αυτοί καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία, που όλοι εμείς στηρίζουμε με θυσίες και δυσβάσταχτη φορολογία;;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved