Μαρίνα Καλογήρου: «Έχω περάσει απ' όλα. Και φρικτά και υπέροχα»
Showbiz

Μαρίνα Καλογήρου: «Έχω περάσει απ' όλα. Και φρικτά και υπέροχα»

Αν αύριο ξαναγεννιόταν, θα γινόταν πάλι ηθοποιός η Μαρίνα Καλογήρου; Έχει ζήσει καλά ή έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου με αυτή τη δουλειά;

«Έχω περάσει απ' όλα. Και φρικτά και υπέροχα. Είναι ακραία δουλειά, με ακραίες συνθήκες και ακραία συναισθήματα και αυτή η υπερβολή κάποιες φορές θα οδηγήσει στην έκσταση και κάποιες στην κόλαση. Η προσπάθεια μου είναι να αποφεύγω την κόλαση, όσο γίνεται. Αλλά είναι ωραίο, πιστεύω, να ζεις έντονα, αληθινά, με δοκιμασίες και προκλήσεις. Έτσι εξελίσσεσαι και μεγαλώνεις. Έτσι μεγαλώνει η ψυχή... Όπως είπε και ο Καζαντζάκης: «Παρατέντωσέ με, Κύριε, κι ας σπάσω!», λέει στην εφημερίδα Αγορά.

Με τις ρυτίδες και το πέρασμα του χρόνου έχει συμφιλιωθεί; Τι θέλει να έχει κατακτήσει στη ζωή της όταν μια ημέρα ξυπνήσει και είναι 60; «Θέλω να έχω κατακτήσει μια ωραία αυτοεκτίμηση, τη γνώση για την αληθινή ομορφιά, που δεν έχει να κάνει με τις ρυτίδες. Να είμαι ήρεμη και ευχαριστημένη, με τον εαυτό μου και να βιώνω μια αγάπη αληθινή, σπουδαία και χαρούμενη, που δεν θα εξαρτάται από την εικόνα και δεν θα την ταρακουνά τίποτα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved