Το οργισμένο ξέσπασμα της Ζέτας για τις φήμες: «Ας το πάρουν χαµπάρι ότι δεν χωρίζουµε»
Showbiz

Το οργισμένο ξέσπασμα της Ζέτας για τις φήμες: «Ας το πάρουν χαµπάρι ότι δεν χωρίζουµε»

Eκνευρισµένη φέρεται να είναι η Ζέτα Μακρυπούλια µε την έντονη φηµολογία που τη θέλει... απαρηγόρητη µετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

∆εν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν αντίστοιχες φήµες, όµως η αναπαραγωγή τους από έντυπα και διαδίκτυο έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα την όµορφη ηθοποιό και παρουσιάστρια. «Κάθε τόσο µε χωρίζουν και µε θέλουν µόνη και πεσµένη», ξέσπασε, σύµφωνα µε πληροφορίες της Real, στον φιλικό της κύκλο. «Αναρωτιέµαι, δεν κουράστηκαν πια µε την ίδια “καραµέλα” τόσα χρόνια; Αφού βλέπουν ότι δεν τους κάνουµε τη χάρη, γιατί επιµένουν τόσο να διαψεύδονται; Γιατί γίνονται προκλητικοί και πουλάνε µια φούσκα που αποδεδειγµένα σκάει; Τους ενοχλεί που είµαστε τόσο καλά για τόσα χρόνια; Ας το πάρουν χαµπάρι ότι δεν χωρίζουµε και ότι συνεχίζουµε µαζί, καλύτερα από ποτέ!».
Απορίας άξιο είναι γιατί η Ζέτα δεν αποφασίζει να εκφράσει ανοιχτά την ενόχλησή της, µε µια συνέντευξή της. «Το έχει κάνει στο παρελθόν», εξηγεί κοντινό της πρόσωπο, «αλλά κι από αυτό δεν βγαίνει αποτέλεσµα. Μπορεί να βγει και να πει πόσο ευτυχισµένη είναι µε τον Μιχάλη, να τους φωτογραφίσουν µαζί και την εποµένη να ακουστούν νέες φήµες ότι... ράγισε το γυαλί! Γι’ αυτό έχει αποφασίσει να σιωπά, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι δεν εκνευρίζεται όταν βλέπει τη σχέση της “κρεµασµένη” στα περίπτερα δίπλα σε ψεύτικους τίτλους».
Η Ζέτα Μακρυπούλια, όµως, ξέρει να διαχειρίζεται ό,τι την ενοχλεί. «Από ένα σηµείο και µετά µαθαίνεις να ζεις µε τις φήµες που συνοδεύουν το όνοµά σου. Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει πολύ χοντρές φήµες για µένα. Και συνήθως τα όσα διαδίδονται είναι πολύ πιο άσχηµα και ψεύτικα από τα κείµενα που έχει κάποιος τα κότσια να γράψει για σένα. Τι να κάνω; Με ποιον να τα βάλω; Οι άνθρωποι που µε γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποια είµαι και τι είµαι. Επίσης, ο κόσµος, που µπορεί να παρακολουθεί αυτές τις φήµες, από ένστικτο ξέρει πού σταµατάει η αλήθεια και πού αρχίζει το παραµύθι. Με νοιάζει να ζήσω τη δική µου ζωή, όχι τη ζωή που κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσω», έχει τονίσει η ίδια σε συνέντευξή της.
Η «είδηση» του οριστικού χωρισµού τού ζευγαριού ήταν θέµα χρόνου να καταρρεύσει κάτω από το βάρος της διάψευσης. Η Ζέτα έδωσε το «παρών» σε συναυλία του συντρόφου της στο Άλσος Νέας Σµύρνης παρέα µε τη δικηγόρο του Ευαγγελία Μάντζου, η οποία και ανήρτησε κοινές τους φωτογραφίες στο Facebook. Όσο για τα επαγγελµατικά της; Είναι ενθουσιασµένη από τις πρόβες που έχει ξεκινήσει για τη νέα σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου «Στο καλό, γλυκιά µου συµπεθέρα», στην οποία συµπρωταγωνιστεί µε τους Μαρία Καβογιάννη, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Παντελή Καναράκη κ.ά. Τα γυρίσµατα θα ξεκινήσουν σύντοµα, ενώ ο ρόλος της Ζέτας Μακρυπούλια είναι κόντρα σε όσους έχει υποδυθεί µέχρι σήµερα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved