Νίκος Μουτσινάς: «Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ αυτήν τη χρονιά περίπατο»
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: «Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ αυτήν τη χρονιά περίπατο»

Πριν από δύο χρόνια ο Νίκος Μουτσινάς έκανε πανικό και έφυγε από τον Alpha, γιατί δεν ήθελε άλλο να μείνει στο «Δέστε τους», το οποίο το κανάλι ήθελε να συνεχιστεί. Τώρα, δύο χρόνια μετά, θέλει να κάνει τηλεοπτικά μόνο το «Δέστε τους». 

«Σίγουρα κάποια διαταραχή υπάρχει, δεν σου λέω όχι, όμως, σοβαρά τώρα, τα πράγματα, τα δεδομένα, οι συνθήκες, τα θέλω μας αλλάζουν. Αλλιώς σκεφτόμουν τότε την τηλεοπτική μου πορεία και αλλιώς τώρα. Ένιωθα πως το «Δέστε τους» με είχε «ρουφήξει» εντελώς. Ένιωθα να έχω ταυτίσει την εικόνα μου με αυτή την εκπομπή τόσο πολύ, που στο τέλος μοιάζαμε να ήμασταν ένα. Χαλκομανία, πώς το λένε; Και αυτό δεν μου άρεσε. Επίσης δεν ήθελα να με... μπουχτίσει και ο κόσμος. Ένιωσα πως έπρεπε κι εγώ να πάρω τις ανάσες μου, αλλά και ο κόσμος να ανασάνει από μένα» τόνισε στο TV Έθνος.

-Το γεγονός ότι για το «Ξαναδέστε τους» υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, είναι κάτι που σε αγχώνει; Βλέπεις, υπάρχει μέτρο σύγκρισης, και αυτό δεν είναι άλλο από την επιτυχία που σημείωσε το «Δέστε τους».

«Ναι, και αγχώνομαι και αγωνία έχω κι απ΄ όλα. Γιατί, όπως λες κι εσύ, υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Μόνο που να το πω κι αυτό... Υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τα τελευταία χρόνια του «Δέστε τους» που πήγαινε καλά και όχι με τα πρώτα που πήγαινε χάλια.»

-Αρα δεν πιστεύεις πως αυτή η τηλεοπτική χρονιά θα είναι ένας... περίπατος και για σένα και για τη Μαρία Ηλιάκη.

«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ αυτήν τη χρονιά περίπατο. Χρειαζόμαστε τον χρόνο μας για να... «Ξανά Δέσουμε» μαζί, και με τη Μαίρη Συνατσάκη που θα είναι στην παρέα μας, για να βρούμε τους κώδικές μας, τους ρυθμούς μας, τα πατήματά μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved