Showbiz

Πρώην παίκτρια του Voice δηλώνει: «Δεν μπορώ να ανέβω στην πίστα»

Gossip-tv Team

Τη γνωρίσαμε από το «Voice», όπου συμμετείχε δύο φορές.

Ο λόγος για την Παναγιώτα Καψάλη, η οποία είχε κοπεί στις «Blind Auditions» στην πρώτη της προσπάθεια στο παιχνίδι και στην δεύτερη έφτασε μέχρι το τέταρτο live.

«Χτύπησα το πόδι μου πριν από λίγες μέρες στον καναπέ, με αποτέλεσμα να σπάσει το τέταρτο δάχτυλο του αριστερού ποδιού. Δυστυχώς, δεν μπορώ πια να φορέσω τακούνια, αφού πρέπει να περάσουν περίπου 2 μήνες για να δέσει. Στενοχωρήθηκα, γιατί με επηρέασε στα επαγγελματικά μου. Ήμουν στο ψάξιμο για δουλειά, αλλά τώρα δεν μπορώ να εμφανιστώ σε αυτή την κατάσταση», δήλωσε στη Freddo.

Όσον αφορά το «Voice», απαντάει στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει. «Ποτέ δεν πρόκειται να μετανιώσω που πήγα στο " Voice". Γενικότερα ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά που πάνε εκεί κερδίζουν κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα είναι μια ευκαιρία να γίνει μια αρχή, όχι μόνο γι αυτούς που ξεκινάνε τώρα, αλλά και για εκείνους που ήδη τραγουδούν, αφού ο κόσμος τους αναγνωρίζει πιο εύκολα. Δεν θα πήγαινα τρίτη φορά στο "Voice", γιατί έχω ήδη πάει δύο φορές και μάλιστα τη δεύτερη προχώρησα σε καλό σημείο, οπότε γιατί να ξαναπάω; Δεν θεωρώ ότι πρέπει να βγεις νικητής για να θεωρηθεί ότι τα έχεις πάει καλά σ' ένα παιχνίδι».

Στα προσωπικά της είναι μια χαρά και αυτόν τον καιρό είναι πολύ ερωτευμένη. «Είμαι μια χαρά. Εχω σχέση μ' ένα παιδί που με στηρίζει αρκετά και είναι δίπλα μου. Γενικότερα τα πράγματα πάνε καλά. Εχω βάλει στόχο να πάω καλά στα επαγγελματικά μου. Αυτό το "υπομονή και επιμονή", που μου έλεγε η Βανδή, μου έχει μείνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved