Θεωνά-Αναστασιάσης: Έτοιμοι ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;
Showbiz

Θεωνά-Αναστασιάσης: Έτοιμοι ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι μαζί δυο χρόνια. 

Οι δυο τους αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις και αυτό γιατί δεν θέλουν να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή. Άλλωστε, αυτό φαίνεται και από τα social media όπου ο καθένας ανεβάζει φωτογραφίες μόνος του, αλλά από το ίδιο μέρος.

Όσοι τους ζουν από κοντά, υποστηρίζουν πως ο έρωτάς τους όσο περνάει ο καιρός δυναμώνει. Οι δυο τους φροντίζουν να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί και η ηθοποιός στην φετινή του περιοδεία τον ακολούθησε σε αρκετούς προορισμούς πάντα διακριτικά.

Σύμφωνα με το ciao, η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Η ηθοποιός έμενε στα βόρεια και ο τραγουδιστής στα νότια. Η απόσταση τους κούρασε και η Τζένη Θεωνά πήρε τα πράγματά της και πήγε στο σπίτι του τραγουδιστή. Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι δυο τους έχουν πάρει την απόφαση να παντρευτούν και πως τις λεπτομέρειες τις κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να πάρουν τις τελικές αποφάσεις. Οι οικογένειές τους φαίνεται πως είναι χαρούμενες για την απόφαση αυτή, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και μέσα στο 2016.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved