Μαρία Κατσανδρή: «Προσπαθώ να εκπαιδευτώ στην συγχώρεση»
Showbiz

Μαρία Κατσανδρή: «Προσπαθώ να εκπαιδευτώ στην συγχώρεση»

Η Μαρία Κατσανδρή είναι φιλόζωη και προσπαθεί να συγχωρεί τους ανθρώπους. 

Συγχωρείτε εύκολα;

Πώς μπορώ να μη συγχωρήσω; Πώς μπορώ μετά να υπάρξω; Προσπαθώ να εκπαιδευτώ σε αυτό που λέγεται συγχώρεση, αλλά έχω πολύ δρόμο μπροστά μου.

- Διατηρείτε μια διακριτική αντιμετώπιση ως προς τα μέσα, στην έκθεση της προσωπικής σας ζωής

«Χαίρομαι που δεν ξέρετε πράγματα για μένα σε προσωπικό επίπεδο. Το μόνο που μπορώ να πω και να το μοιραστώ είναι ότι έχω πολλά ζώα. Έχω 3 σκυλιά και 14 γάτες. Ζω με 3 σκυλιά και 4 γάτες μέσα στο σπίτι. Στην αυλή του σπιτιού μου κυκλοφορούν οι υπόλοιπες, κάνουν βόλτες, έρχονται το βράδυ, ξέρουν την ώρα κι έρχονται να φάνε, να χαϊδευτούν. Έχουν γεννηθεί εδώ, εκτός από ένα σκύλο, που τον βρήκα στην Καλαμάτα. Υπάρχει συντροφικότητα, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για μοναξιά, δεν υπάρχει»

Στην τηλεόραση θα σας δούμε;

«Είχα κάνει τρία επεισόδια στο σίριαλ «Daddy Cool», ήταν γκεστ. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, ήταν όλοι εξαιρετικοί. Ευχαριστιέμαι όταν κάνω τηλεόραση, όταν πω το «ναι». Δόξα τω θεώ, δεν έχω συμβιβαστεί, όχι γιατί είμαι πολυτελής ,αλλά προτιμώ να κάνω κάποια άλλη δουλειά από το να κάνω κάτι που ξέρω ότι θα με αρρωστήσει. Εκτός από την υποκριτική, δεν έχω ασχοληθεί με κάτι άλλο. Αν χρειαστεί όμως, είμαι έτοιμη να κάνω κάποια άλλη δουλειά, από το να κάνω κάτι για το οποίο θα ντρέπομαι καλλιτεχνικά» είπε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved