Showbiz

Ο Γιάννης Μπουτάρης παίρνει θέση στη δήλωση του Ρέμου για τον Κεμάλ Ατατούρκ!

Gossip-tv Team

Η κάμερα της εκπομπής La biri biri βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη με τίτλο: “Το χάος των αναμνήσεων”.

Ο Γιάννης Μπουτάρης δε θα μπορούσε να μη ερωτηθή και για τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής είπε για τον Κεμάλ: «Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες» και στη συνέχεια με μήνυμά του στο facebook έγραψε μεταξύ άλλων: «Όσον αφορά στο θέμα των δηλώσεών μου για τον Κεμάλ, η αλήθεια είναι ότι είπα, πως είμαι περήφανος που κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη και στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκε η καταγωγή του Κεμάλ από την Θεσσαλονίκη και προφανώς τοποθετήθηκαν όλα μαζί. Κλείνοντας δεν έχω διάθεση να απολογηθώ σε κανέναν, από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σας ευχαριστώ όλους. Καλημέρα.».

Ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε: «Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ έκανε θηριώδη πράγματα για τους Τούρκους, όμως έκανε και εγκλήματα και δεν υπάρχει αμφιβολία... ήταν ένας ηγέτης. Εγώ όταν πάω στην Τουρκία λέω «εσείς λέτε ότι ήταν Τούρκος, αλλά ήταν Θεσσαλονικιός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved