Φειδά-Ανδρίτσος: Οι κατασχέσεις, ο ξυλοδαρμός δικαστικού επιμελητή, το αυτόφωρο και το δικαστήριο!
Showbiz

Φειδά-Ανδρίτσος: Οι κατασχέσεις, ο ξυλοδαρμός δικαστικού επιμελητή, το αυτόφωρο και το δικαστήριο!

Για τις 8 Δεκεμβρίου ορίστηκε η δίκη στο Β' Αυτόφωρο Μονομελές της Αθήνας για τον Γιώργο Ανδρίτσο και την Σίσσυ Φειδά μετά την αναβολή που πήρε προχθές.

Σύμφωνα με τη Freddo η συγκεκριμένη δίκη βρέθηκε αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες μετά από επεισόδιο με δικαστικό επιμελητή. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν όταν η εντυπωσιακή interior designer άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τις επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης που είχε ανοίξει.
Η Σίσσυ Φειδά δεν μπορούσε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις προς τις συνεργαζόμενες εταιρίες. Προκειμένου να λάβουν τα οφειλόμενα που έφταναν το ποσό 450.000 ευρώ, οι εν λόγω εταιρίες ξεκίνησαν διαδικασίες ώστε να τους καταβληθούν τα ποσά κι έτσι εκδόθηκαν εις βάρος της διαταγές πληρωμής, τις οποίες ωστόσο δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει. Μία από αυτές τις επιχειρήσεις, ανέθεσε σε δικαστικό επιμελητή να επισκεφτεί στις 8 Ιουνίου το σπίτι της στη Φιλοθέη, όπου κατοικεί με τον σύζυγό της προκειμένου να προχωρήσει σε κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας. Όπως υποστηρίζει όμως ο δικαστικός επιμελητής Παύλος Καλκιτανίδης, που βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού, έπεσε θύμα εξύβρισης και ξυλοδαρμού όταν ο Γιώργος Ανδρίτσος άρχισε, όπως λέει να τον χτυπάει με μπουνιές και γροθιές και να τον τραβάει τόσο που του έσκισε τα ρούχα. Η Αστυνομία έφτασε επί τόπου μετά από κλήση του δικαστικού επιμελητή η οποία τους προσήγαγε στο τμήμα, όπου κατατέθηκαν μηνύσεις αμφότεροι. Ο δικαστικός επιμελητής αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο Γιώργος Ανδρίτσος παρέμεινε στο τμήμα μέχρι την επόμενη μέρα λόγω αυτοφώρου. Η δίκη για το περιστατικό ορίστηκε για προχθές, δηλαδή την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, ύστερα από αναβολή. Ο δικηγόρος του Ανδρίτσου πήρε αναβολή, καθώς όπως υποστήριξε συμμετέχει σε άλλη πολύκροτη υπόθεση κι έτσι οι δυο πλευρές θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι στο Β' Αυτόφωρο Μονομελές στις 8 Δεκεμβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved