«Προδοσίες»: Ας γνωρίσουμε την οικογένεια Μαντά
Showbiz

«Προδοσίες»: Ας γνωρίσουμε την οικογένεια Μαντά

Η καθημερινή σειρά «Προδοσίες» κάνει σήμερα πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. 

Πάμε να γνωρίσουμε την οικογένεια Μαντά.

Ο Γιώργος Νινιός υποδύεται τον Ανδρέα. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που συμπαρίσταται στον Τιμολέοντα είναι ο αρχικαπετάνιος Ανδρέας. Πιστός φίλος και άντρας παλαιών αρχών, δεν διστάζει να τον βοηθήσει στα μπλεξίματα του με τους μαφιόζους, χωρίς να λογαριάσει τον κίνδυνο. Στον γάμο του βέβαια ατύχησε καθώς η γυναίκα του τον απάτησε. Αφού την έδιωξε οριστικά, της απαγόρευσε να ξαναδεί τα παιδιά τους.

Ο Πέτρος Λαγούτης υποδύεται τον Στέφανο. Εσωστρεφής χαρακτήρας, ο γιος του Ανδρέα εργάζεται ως γιατρός. Ο γάμος του με τη Μυρτώ δυστυχώς έχει βαλτώσει, κυρίως λόγω των αποτυχημένων προσπαθειών της κοπέλας να αποκτήσει παιδί. Ο Στέφανος χάνει το ενδιαφέρον του και τελικά συνάπτει παράνομη σχέση με την όμορφη Ζωή. Μάλιστα θέλει να ζητήσει διαζύγιο.

Η Τέτα Σαββάτη υποδύεται την Μυρτώ. Η γοητευτική χειρουργός μαθαίνει εντελώς αναπάντεχα πως έχει μείνει έγκυος. Ωστόσο ακόμα και αυτή η πολυαναμενόμενη εγκυμοσύνη μάλλον δεν είναι αρκετή για να σώσει τον γάμο της με τον Στέφανο, ενώ κάποιες επιπλοκές την οδηγούν με αιμορραγία στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, ένας μυστηριώδης άντρας εισβάλλει στη ζωή της.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη υποδύεται την Ζωή. Η νεαρή κοπέλα, που διαλύει άθελα της τον γάμο του Στέφανου, αποφασίζει να εξαφανιστεί από τη ζωή του, γιατί δεν αντέχει να αφήσει χωρίς πατέρα το αγέννητο παιδί του. Η απροσδόκητη συνάντηση της με τον Άρη δρα καταλυτικά. Ο έρωτας που έζησαν κάποτε... αναζωπυρώνεται. Η Ζωή παρακαλεί τον νεαρό καπετάνιο να την πάρει μαζί του στο επικίνδυνο ταξίδι.

Ο Γιώργος Αναγιωτός υποδύεται τον Άρη. Ναυτικός, όπως ο πατέρας του ο Ανδρέας. Εξοργίζεται με την ανεύθυνη στάση του αδερφού του και αναλαμβάνει δράση, , συναντώντας την ερωμένη του, τη Ζωή.Όταν όμως την αντικρίζει, διαπιστώνει , ^ ότι την ξέρει από παλιά, καθώς είχαν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα. Στο μεταξύ, δέχεται... αδιαμαρτύρητα το φλερτ της σαγηνευτικής Λούσης.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved