Η Μαρία Ηλιάκη μιλάει πρώτη φορά για τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Γαλίτη
Showbiz

Η Μαρία Ηλιάκη μιλάει πρώτη φορά για τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Γαλίτη

Η Μαρία Ηλιάκη μιλάει για τον χωρισμό της. 

Και για να περάσουμε στην πιο κρίσιμη ερώτηση, το καλοκαίρι που μας πέρασε τα sites μιλούσαν για φινάλε στη σχέση σου με τον Νεκτάριο Γαλίτη, ενώ λάδι στη φωτιά έριξαν οι χωριστές διακοπές σας. Τι ακριβώς συμβαίνει;

«Το ότι δυο άνθρωποι κάνουν χωριστές διακοπές δεν σημαίνει ότι έχουν χωρίσει κιόλας. Για παράδειγμα, έχουν δει πολλά μοντέρνα ζευγάρια να κάνουν χωριστές διακοπές. Επειδή τα έχω διαβάσει κι εγώ όλα αυτά που έχετε διαβάσει και εσείς κι επειδή κάνω τη δουλειά που κάνω και δεν είναι σωστό να μην απαντήσω κάτι, θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται. Αυτή τη στιγμή την προσωπική μου ζωή την επανεξετάζω, οπότε, ότι και να δηλώσω, μπορεί αύριο να με διαψεύσω» είπε στην Αγορά και συνέχισε: «Θα ήθελα να σου το κάνω λίγο πιο λιανά, αν δεν είχες το κασετοφωνάκι και τα λέγαμε σε φιλικό επίπεδο. Ξέρεις, ότι δεν μου αρέσει να κρύβω πράγματα και όταν έχω κάτι ξεκάθαρο να πω, σίγουρα θα το πω. Υπάρχουν, όμως , στη ζωή κάθε ανθρώπου κάποιες φάσεις που τα πράγματα μέσα του μπορεί να μην τόσο ξεκάθαρα. Ή μπορεί αυτά που νιώθει να μη θέλει να τα μοιραστεί απαραιτήτως δημόσια. Επειδή, λοιπόν, βρίσκομαι σε μια τέτοια φάση, δεν μπορώ αυτό που νιώθω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν έχω ν’ ανακοινώσω κάτι»

Πιστεύεις ότι στο κομμάτι της έκθεσης έκανες κάποια λάθη στη σχέση σου με τον Νεκτάριο; Πρώτη φορά σε είδαμε τόσο εκδηλωτική στη προσωπική σου ζωή. Έβαλες κι εσύ λίγο το χεράκι σου για να πάρει τη μεγαλύτερη διάσταση αυτή η σχέση;

«Σίγουρα το έχω βάλει το χεράκι μου, αλλά δεν είναι κάτι που το έκανα επίτηδες. Όταν είδα τις πρώτες φωτογραφίες, σοκαρίστηκα, γιατί ήμασταν σε ένα μέρος που δεν πίστευα ότι θα υπήρχε φωτογράφος. Δεν το μετανιώνω, όμως, που από ένα σημείο και μετά εξέφρασα δημόσια τα συναισθήματά μου για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Αυτό ένιωθα, αυτό έκανα»

Σε πείραξαν οι πιπεράτοι τίτλοι στα sites για τον χωρισμό σου; Κάθε σου ανάρτηση μεταφράστηκε ποιλικοτρόπως από κάποιους δημοσιογράφους.

«Αυτό που γίνεται στα sites πρέπει λίγο να περιοριστεί. Από ένα σημείο και μετά, ότι κι αν ανέβαζα στο instagram συνδεόταν με τη σχέση μου. Νομίζω ότι κάποιες φορές τα sites είναι λίγο υπερβολικά. Καταλαβαίνω τους συναδέλφους που δεν έχουν θέματα να παίξουν, αλλά δεν μπορείς να δημιουργείς θέμα εκεί που δεν υπάρχει»

Το γεγονός ότι σε παίζουν συνέχεια δεν είναι ένας δείκτης για το πόσο ψηλά είναι οι μετοχές της Ηλιάκη στη σοουμπιζ; Το ανησυχητικό θα ήταν να μην είσαι θέμα.

«Το καταλαβαίνω, αλλά από την άλλη πλευρά σου εκφράζω ένα μικρό παράπονο. Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε θέματα προσωπικής ζωής, θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί. Αν ήθελα να δηλώσω εγώ κάτι για τον χωρισμό μου, θα ανέβαζα μια φωτογραφία με τη μούρη μου και ίσως ένα υπονοούμενο από κάτω. Το να παίζεις ένα κερί ή ένα φως που ανεβάζω στο Instagram τι μπορεί να δηλώνει για τον χωρισμό μου;» αποκάλυψε στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved