«Βόμβες» από την αδερφή του Λαζαρίδη για την υπόθεση δολοφονίας του
Showbiz

«Βόμβες» από την αδερφή του Λαζαρίδη για την υπόθεση δολοφονίας του

«Δεν θα σταματήσω να ψάχνω την υπόθεση δολοφονίας του αδελφού μου, αν δεν βρω τον εντολέα και τους εκτελεστές με τα Καλάσνικοφ. Θα τους ψάχνω μέχρι το τέλος της ζωής μου. Ο Μπάμπης έφυγε σαν το σκυλί στ' αμπέλι. Ξανανοίγω την υπόθεση, γιατί, ναι, υπάρχουν καινούργια δεδομένα. Θα ζητήσω εκ νέου καταθέσεις από τους μάρτυρες. Και υπάρχει λόγος που σας το λέω αυτό».

Με αυτά τα λόγια η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσα Λαζαρίδη, ξεσπάει στη Freddo και λέει πως τις επόμενες ημέρες, μέσω των δικηγόρων της, θα ζητήσει την επανεξέταση των μαρτύρων, με σκοπό να διαλευκανθούν όσα κατέθεσαν στη ΓΑΔΑ αμέσως μετά τη δολοφονία Λαζαρίδη, τον Δεκέμβριο του 2008.


Η Λίτσα Λαζαρίδη ξεσπάει. «Πονάω για τον αδελφό μου. Θέλω να δω τις καταθέσεις και τι κατέθεσαν. Υπάρχουν κάποια στοιχεία, αλλά δεν θα τα δημοσιοποιήσω αυτή την ώρα. Ξέρω καλά ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν για τη δολοφονία του Μπάμπη. Υπάρχουν και άτομα που έχουν "συμμετοχή" στο να ξέρουν το τι έγινε εκείνη τη νύχτα», λέει και επικεντρώνεται στα «πολύ κοντινά του πρόσωπα», όπως τονίζει. «Αυτά τα κοντινά του πρόσωπα θα κληθούν εκ νέου, ώστε να δώσουν και νέες καταθέσεις».

Ο δημοσιογράφος την ρωτάει αν μιλάει για την τελευταία σύντροφο του αδελφού της, την Αγγελική Ηλιάδη, ή την πρώην σύζυγο του, Πόπη Μαλλιωτάκη. «Η Πόπη δεν έχει καμιά ανάμειξη με τη δολοφονία, ούτε και γνώριζε το παραμικρό. Είχαν χωρίσει. Το άλλο όνομα το είπατε εσείς. Δεν θα ονομάσω εγώ. Ωστόσο, υπήρχαν κάποια άτομα που έμεναν μαζί του στη σουίτα, στη Βούλα. Αυτά τα άτομα θα καλέσει ο εισαγγελέας για νέες καταθέσεις. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν», τονίζει με νόημα και συνεχίζει: «Δεν μπορεί ο αδελφός μου να είναι σε ένα ξενοδοχείο για δύο μέρες, να επικαλείται ότι το σπίτι είναι έτοιμο για να καθίσει και "εσύ" να παρατείνεις τη διαμονή του άλλη μία μέρα στο ξενοδοχείο! Δεν μπορεί για έναν άνθρωπο (ο Μπάμπης) που είναι σε ένα ξενοδοχείο και δεν το γνωρίζει ούτε και η μάνα του, ούτε και οι αδελφές του, να το γνωρίζει ο δολοφόνος του! Αυτά και μόνο τα πράγματα με βάζουν σε πολλές σκέψεις. Ξυπνάω και κοιμάμαι με την εικόνα του αδελφού μου», λέει

Ο δημοσιογράφος ρωτάει τη Λίτσα Λαζαρίδη αν της είχε εκμυστηρευτεί ο αδελφός της ότι φοβόταν για τη ζωή του. Κομπιάζει. «Ένα μήνα πριν, μου είχε πει: "Λίτσα, σε παρακαλώ, θα αναλάβεις το μαγαζί εσύ. Θα πάρω τη γυναίκα μου και το παιδί μου και θα φύγω. Αν δεν φύγω, θα κάνω κακό στον εαυτό μου ή σε κανέναν άλλον...».

Ο δημοσιογράφος ρωτά απλώς για επιβεβαίωση, αν σύζυγο του εννοούσε την Αγγελική Ηλιάδη. «Αν σας έλεγα ότι εννοούσε την Πόπη Μαλλιωτάκη, θα με πιστεύατε ή θα με θεωρούσατε τρελή; Ο αδελφός μου είχε κουραστεί απ' όσα γίνονταν στο παρασκήνιο. Είχε δώσει επισήμως καταγγελίες και δημοσίως για υψηλόβαθμα στελέχη σε υπηρεσίες... Μετά τις καταγγελίες αυτές, γύρισαν όλα μπούμερανγκ και ήρθε η δολοφονία του».

Σύμφωνα με τη Λίτσα Λαζαρίδη, η οικογένεια της θέλει να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση της δολοφονίας του αδελφού της. «Δίπλα στον Μπάμπη ήταν συνεχώς το κοντινό του πρόσωπο (Ηλιάδη). Θέλω να μου πει η κυρία ποιος απειλούσε τον αδελφό μου. Δεν θα αφήσω καμιά πληροφορία να πάει χαμένη. Θέλω να βγει η αλήθεια. Εκείνο το μοιραίο βράδυ κοντά στον αδελφό μου ήταν τρία άτομα. Ήταν η κυρία (Αγγελική Ηλιάδη), ήταν μία υπηρέτρια και μία μπέιμπι σίτερ (βουλγαρικής καταγωγής). Θέλω να δω τις καταθέσεις τους. Δεν θα κλείσει η υπόθεση αν δεν βρεθούν οι ένοχοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved