Βάσια Παναγοπούλου: «Η επαφή με τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι με έμαθε τι θα πει σταρ»
Showbiz

Βάσια Παναγοπούλου: «Η επαφή με τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι με έμαθε τι θα πει σταρ»

Για τις συμβουλές που της είχε δώσει ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος και τι θυμάται από τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βάσια Παναγοπούλου.

«Η συμμετοχή μου στις τηλεοπτικές σειρές του Δαλιανίδη μου έδωσε την ευκαιρία να συναντήσω τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, όσο απίθανο και αν ακούγεται αυτό, και να συμμετάσχω στην ταινία «Ο μελισσοκόμος», όπου υποδύθηκα την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάνι. Αυτό κι αν ήταν εξωπραγματικό! Αν υπάρχει μια ευτυχισμένη κινηματογραφικά στιγμή σε εμένα, είναι όταν συνάντησα αυτόν τον καταπληκτικό, απόλυτο σταρ. Ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος ήταν ένας σκηνοθέτης που δεν άφηνε κανένα περιθώριο εκτός του να είσαι στρατιώτης μπροστά του, υπηρετώντας τη δική του ματιά.

Η επαφή με τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι με έμαθε τι θα πει σταρ. Γιατί μέχρι τότε συναντούσα νεότερους ή παλαιότερους Έλληνες ηθοποιούς, οι οποίοι θεωρούσαν ότι είναι σημαντικοί και παρίσταναν τους δύστροπους, αυτούς που πάντα καθυστερούν, γιατί ο σταρ έρχεται πάντα τελευταίος. Αυτός ο πραγματικός σταρ που γνώρισα πήγαινε πρώτος στο γύρισμα, έφευγε τελευταίος, ήταν ο πιο καταδεκτικός από όλους. Τον βαρούσαν στην πλάτη και του έλεγαν: «Ελα, ρε Μαρτσέλο, γεια σου, κάνε τώρα λίγο παραπέρα, γιατί δεν βολευόμαστε εδώ», και δεν έφερνε ποτέ αντίρρηση. Πολύ απλά, γιατί ήταν πολύ σίγουρος για αυτό που είναι και δεν περίμενε να του το επιβεβαίωσα κανείς», λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved