Καζάκος-Μαρτζούκου: Ρομαντικό δείπνο για την 7η επέτειο γάμου τους! (Φωτό)
Showbiz

Καζάκος-Μαρτζούκου: Ρομαντικό δείπνο για την 7η επέτειο γάμου τους! (Φωτό)

Επτά χρόνια γάμου συμπλήρωσαν ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου και το γιόρτασαν με ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δύο!

Σαν ζευγάρι που διανύει τους πρώτους μήνες του έρωτά του, ο ηθοποιός-τραγουδιστής και η γνωστή ενδυματολόγος βρέθηκαν στο bistro «The Shy Horse» στο Κολωνάκι για να γιορτάσουν την επέτειό τους σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό, με χαμηλό φωτισμό, απαλή μουσική και μοναδική ατμόσφαιρα. Η εικόνα τους, καθώς απολάμβαναν το ποτό τους πριν από το δείπνο, παρέπεμπε πράγματι σε νέο ζευγάρι και όχι σε δύο συζύγους που είναι ήδη επτά χρόνια παντρεμένοι και εννέα σε σχέση!
Δεν είναι τυχαίο που ο καλλιτεχνικός κόσμος τούς θεωρεί ένα από τα πιο ταιριαστά και ευτυχισμένα ζευγάρια του χώρου, καθώς δεν έχουν δώσει ποτέ τροφή για σχόλια, ενώ αντιθέτως στηρίζει ο ένας τον άλλον στις επιλογές του. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής αυτή την περίοδο απολαμβάνει την επιτυχία της παράστασης «Οικογένεια Ανταμς», που παίζεται για δεύτερη χρονιά, ενώ η Ιωάννα νιώθει πολύ δημιουργική στη θέση της showroom and press manager στον οίκο μόδας Konstantinos Melis.
Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη real, μετά από ένα υπέροχο δείπνο με εκλεκτές γεύσεις, καλό κρασί και χαλαρή κουβέντα, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του Κωνσταντίνου Καζάκου, μιας και ο μικρός Ιάσονας, αν και βρισκόταν σε καλά χέρια, είχε ανάγκη την παρουσία των γονιών του, που τον μεγαλώνουν με πολλή αγάπη και τρυφερότητα. Ο 6χρονος γιος του ζευγαριού, άλλωστε, είναι και για τους δύο η απόλυτη προτεραιότητα από τότε που ήρθε στον κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved