Η κόρη της Άνζτελας δεχόταν διαδικτυακό bullying!Την έβριζαν στο facebook με χυδαίους χαρακτηρισμους
Showbiz

Η κόρη της Άνζτελας δεχόταν διαδικτυακό bullying!Την έβριζαν στο facebook με χυδαίους χαρακτηρισμους

Χάκερ παραβίασαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες τον λογαριασμό της Όλγας Κιουρτσάκη στο facebook, γεγονός που οδήγησε τη μοναχοκόρη της Άντζελας Δημητρίου στο να «κατεβάσει» εκνευρισμένη το προφίλ της.

Λίγα 24ωρα προτού απενεργοποιήσει το προφίλ της, ανάρτησε ένα σκληρό post στα social media, όπου έκανε λόγο για «αδιάκριτους και ξεφτίλες», που της έσπασαν τα νεύρα.

«Επειδή η μα. ..α ορισμένων δεν έχει γιατριά, επειδή πάλι βρήκαν τρόπο να μπουν στο προφίλ μου, παρόλο που είχα βάλει ειδοποιήσεις και είχα αλλάξει email και κωδικό πριν κανένα δίμηνο, κι επειδή υπάρχουν αδιάκριτοι που θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα γύρω από μένα και τους βαρέθηκα, κλείνω το προφίλ μου προσωρινά, να ηρεμήσω» έγραψε η κόρη της Λαίδης και συνέχισε: «Μη μου στείλετε μηνύματα εδώ. Έχω ήδη κάνει προφίλ για τους πολύ "στενούς" φίλους και για λίγο καιρό δεν θα με βλέπετε εδώ. Συγγνώμη, αλλά το ξεφτίλισαν μερικοί και μου έσπασαν τα νεύρα».

Η Ολγα Κιουρτσάκη τα τελευταία έξι χρόνια ζει τον απόλυτο έρωτα και την ευτυχία στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της Φώτη Λιώση, με τον οποίο κάνουν σχέδια γάμου.

Καθημερινά γέμιζε τον «τοίχο» του προφίλ της -όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της- δημοσιεύοντας selfies, μέχρι τη στιγμή που κατήγγειλε ότι δεχόταν διαδικτυακό bullying από άγνωστο άτομο, το οποίο, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, την έβριζε με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

«Πόσο κακός κόσμος υπάρχει. Πόσες βρισιές άκουσα πρωί πρωί στο inbox μου. "Τσούλα, π...α, σούργελο, μπάσταρδο, κακομαθημένο, αγενές και κακόβουλο άτομο". Είμαι τελικά όλα αυτά, επειδή προσπάθησα να αποφύγω ένα τσιμπούρι που ήθελε τη φιλία μου για να κουτσομπολεύει» σχολίασε τότε στη δημοσίευση της και ήταν θέμα χρόνου να καταργήσει τη σελίδα της στο facebook.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved