Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αλλάζουν τις ισορροπίες τα παιδιά, αλλά κάνουν πιο ποιοτικό τον γάμο»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αλλάζουν τις ισορροπίες τα παιδιά, αλλά κάνουν πιο ποιοτικό τον γάμο»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μητέρα δύο παιδιών που έχει αποκτήσει με τον γνωστό δικηγόρο Θέμη Σοφό, παραδέχεται πως με τον ερχομό των κοριτσιών της, έχασε πολύ από τον αυθορμητισμό του έρωτά της με τον σύζυγό της. Όμως την ίδια στιγμή κέρδισε και πολλά ακόμα χάρη στα παιδιά.

Η ιδιότητα της μαμάς έκλεψε κάτι από την ιδιότητα της συζύγου;

Η αλήθεια είναι ότι ο αυθορμητισμός που έχεις ως σύντροφος ή σύζυγος χωρίς παιδιά μετριάζεται πάρα πολύ με τον ερχομό τους. Αλλάζουν τις ισορροπίες τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα κάνουν πιο ποιοτική τη σχέση και τον γάμο. Σε γεμίζουν με εικόνες και συναισθήματα που σε φέρνουν πιο κοντά με τον άνθρωπό σου. Κάτι χάνεις, αλλά κάτι παίρνεις!

Έχεις δηλώσει πολλές φορές ότι είσαι ερωτευμένη με τον άντρα σου. Μετά από τόσα χρόνια δεν φεύγει ο έρωτας; Δεν γίνεται κάτι άλλο;

Όχι, ο έρωτας παραμένει, απλώς χάνονται οι στιγμές αυθορμητισμού. Αν δεν έχεις παιδιά, μπορείς να πεις ξαφνικά ότι θέλεις να πας μια βόλτα με τον άνθρωπό σου, όταν έχεις παιδιά αυτό δεν γίνεται. Υπάρχει η ρουτίνα του προγράμματος των παιδιών που αλλάζει δύσκολα. Όμως, προσφέρουν τόσα πολλά τα παιδιά σ’ ένα ερωτευμένο ζευγάρι που δεν σου λείπει κάτι, απλώς αλλάζει.

Άρα δεν είσαι της άποψης ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Όχι, δόξα τω Θεώ, προς το παρόν, δεν έχω τέτοια θέματα. Ελπίζω να μην το νιώσω αυτό που λες!

Στα έξι χρόνια μαζί με τον Θέμη πώς γιορτάζετε πλέον την επέτειο του γάμου σας;

Και την επέτειο γιορτάζουμε, και τις στιγμές μας έχουμε, και όλα τα ζούμε πολύ όμορφα. Όλα, όμως, πρέπει να γίνονται προγραμματισμένα λόγω των παιδιών. Για παράδειγμα, για να γιορτάσουμε την επέτειό μας θα πρέπει να έχουμε φροντίσει να κάνει babysitting η μαμά. Δεν μπορούμε να το ζήσουμε αυθόρμητα.

Σου λείπει αυτός ο αυθορμητισμός;

Δεν σου λείπει μόνο αυτό, σου λείπουν κι άλλα πράγματα. Όπως για παράδειγμα να είσαι δύο ώρες σπίτι σου, χωρίς να κάνεις τίποτα και να μη σκέφτεσαι κανέναν και τίποτα. Είναι τόσα πολλά αυτά που παίρνεις από τα παιδιά σου όμως, που τελικά δεν έχουν καμία σημασία αυτά που σου λείπουν.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved