Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν θέλω να πεθάνω πάνω στο σανίδι»
Showbiz

Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν θέλω να πεθάνω πάνω στο σανίδι»

Ο Πάνος Σταθακόπουλος εξομολογήθηκε πότε ένας ηθοποιός πιστεύει ότι πρέπει να εγκαταλείπει τη σκηνή.

Ποια είναι η στιγμή που ο ηθοποιός πρέπει να εγκαταλείπει τη σκηνή;

Δεν θέλω να φτάσω στο σημείο που να μην μπορώ πια σωματικά και να αναγκάζομαι να δουλέψω για να ζήσω. Να το κάνω για την ψυχή, μου, γιατί μου αρέσει, ναι, όχι όμως ότι θέλω να πεθάνω πάνω στο σανίδι. Αν μου μέλλει, ναι. Όχι όμως ότι δεν θέλω να είμαι με τους φίλους και την οικογένεια μου. Πρέπει να μπορούμε να το καταλαβαίνουμε και να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους να μας το πουν... Το έχω πει σε φίλους μου.

Τι ακριβώς τους έχεις πει;

Ότι μπορεί αργότερα να κουρκουτιάνω, να μην καταλαβαίνω, «μαζέψτε με», «θα σας κάνω ένα χαρτί από τώρα για να μου πείτε "μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο, ξεφτιλίζεσαι, δεν πρέπει να το κάνεις αυτό ούτε για τα λεφτά ούτε για τίποτα άλλο"». Να καθίσω στην άκρη μου, να πάω σε μία σχολή να διδάξω ή να πάω στη φάρμα μου, στο χωριό μου, ή να είμαι με τους φίλους μου, να μην ξεφτιλιζόμαστε. .

Αυτό σημαίνει ότι έχεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και ακούς τη γνώμη τους;

Πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Έχω φίλους από το 1990 και είμαστε «κολλητοί». Μιλάμε, με τις ώρες στο τηλέφωνο, βρισκόμαστε και τα λέμε όλα. Είναι ο Βλαδίμηρος και η γυναίκα του, η Μελίσσα Στόλη, ο Ηρακλής Γτρούγκης, συνάδελφος που είναι αδελφός και κολλητός μου, ο εξ απορρήτων, ο ίδιος μου ο εαυτός, τα πάντα, από το Α ως το Ω.

Έχετε σκεφτεί στο μέλλον να μείνετε όλοι μαζί σ' ένα σπίτι;

Ακόμα όχι, το έχουμε κάνει βέβαια με, επιτυχία κάποια καλοκαίρια. Πέρα από το χωριό μου, που τους έχω φιλοξενήσει, ο Ηρακλής έχει ένα μεγάλο σπίτι στο Βόλο. Δύο μέρες να μη μιλήσουμε, νιώθω την παρουσία τους συνέχεια δίπλα μου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved