Αντώνης Βλοντάκης: Παραλίγο να ρίξει στη θάλασσα τη σύζυγό του Κορίνα Στεργιάδου! Πώς… απολογήθηκε;
Showbiz

Αντώνης Βλοντάκης: Παραλίγο να ρίξει στη θάλασσα τη σύζυγό του Κορίνα Στεργιάδου! Πώς… απολογήθηκε;

Και εκεί που η Κορίνα Στεργιάδου απολάμβανε τη βόλτα της με τον σύζυγό της Αντώνη Βλοντάκη πάνω στη θάλασσα καθώς βρίσκονταν σε προβλήτα λιμανιού σε μία μίνι εξόρμησή τους στον Πόρο, ξαφνικά εκείνος πήγε να την πετάξει στο νερό! Κάτι που απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό. Ο πρώην πολίστας δικαιολογήθηκε για την... πλάκα που της έκανε...

«Της έκανα πλάκα, φυσικά», εξηγεί γελώντας στη Real ο πρώην πολίστας, που πλέον έχει ρίξει το βάρος του στις επιχειρήσεις. «Μας αρέσουν τα αστεία και όντως έκανα αυτή την κίνηση, κρατώντας την, όμως, γερά απ’ τη μέση, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις φωτογραφίες! Εκείνη τρόμαξε, προς στιγμήν, αλλά μετά... έκλαιγε από τα γέλια! Άσε που και να την έριχνα δεν θα ’χε νόημα, αφού ήταν ρηχά εκεί που ήμασταν!», λέει με ηχηρά γέλια. «Την αγαπώ την Κορίνα και δεν την αλλάζω με τίποτα... Είναι η σύντροφος της ζωής μου εδώ και περίπου δεκαέξι χρόνια, εκ των οποίων τα δεκατρία είμαστε παντρεμένοι και μου έχει χαρίσει τρία υπέροχα παιδιά... Η οικογένειά μου ήταν, είναι και θα είναι πάντα πάνω από όλα!».

Όσο για το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου τους, ο ίδιος πρόσθεσε: «Είναι μεγάλος αγώνας. Θέλει να τροφοδοτείς συνέχεια τη σχέση σου. Αυτό που μας ενώνει με την Κορίνα είναι η διαφορετικότητά μας. Δεν βαριέται ποτέ ο ένας τον άλλον, υπάρχει συνεχώς μια έκπληξη στη σχέση μας. Θεωρώ, όμως, ότι το πιο σημαντικό είναι πως ακούμε και σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Η λύση είναι ο διάλογος. Δεν πρέπει να θεωρείς τα πράγματα δεδομένα και αυτονόητα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved