Άγγελος Παπαδημητρίου: «Μόνο ζωγράφος και γλύπτης είμαι»
Showbiz

Άγγελος Παπαδημητρίου: «Μόνο ζωγράφος και γλύπτης είμαι»

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου εκτός από τη τέχνη της υποκριτικής έχει σπουδάσει και ζωγράφος και γλύπτης. Τελικά τι από όλα είναι;

«Μόνο ζωγράφος και γλύπτης είμαι. Ετσι ξεκίνησα, αυτές είναι οι σπουδές μου και ομολογώ ότι πάλι μου χαρίστηκε η επιτυχία, γιατί άρχισα στην καλύτερη γκαλερί της εποχής, τις «Νέες Μορφές». Αυτό μου έδωσε αμέσως ένα κίνητρο, με πρόσεξαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πήγα στην Μπιενάλε Βενετίας με μια έκθεση που λεγόταν «Αντίο Τέχνη», ενώ είχαν προηγηθεί άλλες τέσσερις εδώ», λέει σε καθημερινή εφημερίδα.

Όσο για το πώς πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός;
«Πάντα φλέρταρα με το θέατρο. Πήγαινα με την οικογένεια από μικρός στο Σινεάκ. Πάντα περίμενα την ευκαιρία να με καλέσουν σε δουλειά. Επειδή είχα επιτυχία ως εικαστικός δεν με ένοιαζε, έλεγα «αν είναι, θα παρουσιαστεί η ευκαιρία, αν όχι, δεν πειράζει». Εφτασα 40 χρόνων, όταν βρέθηκα ξαφνικά να παίζω στην Επίδαυρο τον Σωκράτη σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά. Είχα αρχίσει, ωστόσο, στην Πειραματική Σκηνή Θεσσαλονίκης με τον Χουρμουζιάδη, ένα άλλο φυτώριο με υψηλές προδιαγραφές. Ουσιαστικά με έβγαλε η Μελίνα Τανάγρη στο θέαμα. Με πήρε κοντά της, με είδαν και έτσι άρχισα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved