«Όταν ξεκίνησα στην Πολυκατοικία τους παρακάλεσα να μου δώσουν προκαταβολή γιατί δεν τα έβγαζα πέρα»
Showbiz

«Όταν ξεκίνησα στην Πολυκατοικία τους παρακάλεσα να μου δώσουν προκαταβολή γιατί δεν τα έβγαζα πέρα»

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την εποχή που δούλευε στη σειρά «Πολυκατοικία» και τα έβγαζε δύσκολα πέρα.

Η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στη δουλειά της μέχρι σήμερα.

Το μεγάλο σου «μπαμ» το έκανες μέσα από το MEGA και την «Πολυκατοικία». Πώς νιώθεις τώρα που το κανάλι βυθίζεται;

«Με θλίβει πολύ αυτό που συνέβη τώρα, γιατί θυμάμαι ακόμη την πρώτη μέρα που βγήκε το MEGA στον «αέρα» το ’89. Ουσιαστικά, εγώ γνωστή στον κόσμο έγινα μέσα από την Πολυκατοικία και με στενοχωρεί πολύ αυτή η κατάσταση στο κανάλι. Ως ηθοποιός, έχω περισσότερες πιθανότητες να βρω στα σίριαλ ενός νέου καναλιού, το μεγάλο πρόβλημα το έχει το τεχνικό επιτελείο των καναλιών που πολύ δύσκολα θα απορροφηθεί κάπου αλλού.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν πια στη δουλειά σου και τη δουλειά μας, σκέφτηκες να τα παρατήσεις;

«Ευτυχώς από το 2008 μέχρι σήμερα δεν έχω σταματήσει να δουλεύω, με εξαίρεση βέβαια τη χρονιά που γέννησα την κόρη μου. Ναι μεν υπήρχαν δυσκολίες, αλλά δεν έφτασα στο σημείο να σκεφτώ ένα plan b.

Υπήρξαν στιγμές της ζωής σου που έμεινες χωρίς λεφτά;

«Εννοείται, την πρώτη εποχή που κατέβηκα στην Αθήνα και ήμουν τελείως μόνη μου. Μόλις είχα ξεκινήσει γυρίσματα στην «Πολυκατοικία» και περίμενα με μεγάλη αγωνία πότε θα πληρωθώ. Τους είχα παρακαλέσει, λοιπόν, να μου δώσουν μια προκαταβολή, γιατί δεν θα μπορούσα αλλιώς να καλύψω τα έξοδα μου για να έρθω στο γύρισμα. Με λυπήθηκαν οι άνθρωποι και κάτι μου έδωσαν!»

Πηγή: Αγορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved