Χαραλαμπόπουλος-Ναυπλιώτου: «Αγαπάμε το θέατρο αλλά δεν είναι όλη μας η ζωή»
Showbiz

Χαραλαμπόπουλος-Ναυπλιώτου: «Αγαπάμε το θέατρο αλλά δεν είναι όλη μας η ζωή»

Μπορεί να λατρεύουν την τέχνη που υπηρετούν και την οποία εκφράζουν άριστα στο θεατρικό σανίδι, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Μαρία Ναυπλιώτου όμως τονίζουν πως το θέατρο δεν είναι όλη η ζωή τους αφού έχουν τη δική τους και μάλιστα είναι πολύ ευτυχισμένοι με αυτήν...

Λένε πολλοί ότι «το θέατρο είναι η ζωή µου». Σας βρίσκει σύµφωνους αυτό;

Β.Χ.: Το θέατρο σηµαίνει πολλά για µένα, το λατρεύω, το αγαπώ πολύ και το υπηρετώ µε όλη µου την καρδιά, αλλά όχι, ευτυχώς δεν είναι όλη µου η ζωή. Ευτυχώς, έχω και ζωή και µάλιστα πολύ σηµαντική και εκτός αυτού.

Μ.Ν.: Συµφωνώ κι εγώ µε τον Βασίλη. Είναι πολλά για µένα το θέατρο, ένας µεγάλος έρωτας, αλλά όχι, δεν είναι όλη µου η ζωή. ∆εν ξέρω αν θα µπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό, µιας και υπάρχω σ’ αυτό από τα 15 µου χρόνια που ασχολήθηκα µε τον χορό για να περάσω πολύ αργότερα στην υποκριτική. Εβαλα όµως ένα όριο: όταν κλείσω την πόρτα του σπιτιού µου, αφήνω απέξω την πολυπλοκότητα του θεάτρου και φροντίζω λίγο παραπάνω τη Μαρία.

Μιλήσαµε για το «πάντρεµά» σας, δεν µου είπατε όµως για τη δυνατή οµάδα σας...

Β.Χ.: Όντως πολύ δυνατή, µιας και στην παρέα µας είναι οι υπέροχοι Γιώργος Ψυχογιός, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Μένη Κωνσταντινίδη, Στέλιος Ιακωβίδης, Θάνος Κοντογιώργης, Γιώργος Νούσης, Θάνος Μπίρκος, Κώστας Μπούντας. Ο Γιάννης πιστεύει πολύ στη χηµεία της οµάδας, γι’ αυτό και κάνει πάντα θαύµατα!

Προβλέπεται ένας δύσκολος χειµώνας και θεατρικά. Σας φοβίζει αυτό;

Β.Χ.: Παρά τις πολύ δύσκολες µέρες που περνάµε, ο κόσµος δεν γυρίζει την πλάτη του στο θέατρο. Αντίθετα τρέχει σ’ αυτό, για να ψυχαγωγηθεί και να αποδράσει από όσα τον βαραίνουν. Είναι µια παρηγοριά το θέατρο. Μεγάλη παρηγοριά!

Μ.Ν.: Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Παρά τους χαλεπούς καιρούς, το κοινό στηρίζει τις καλές παραστάσεις, θέλοντας να «ταξιδέψει» έστω και για δύο ώρες από όσα τον κουράζουν και τον πικραίνουν. Υπάρχουν τόση ευτέλεια και µιζέρια γύρω µας, που ο κόσµος αναζητά λίγο «φως» από το θέατρο και όσους δουλεύουν γι’ αυτό.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved